Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Bmw e39 523 rv96 lamdy

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Drak87

#1 Příspěvek od Drak87 »

Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli byla néjaká vyjímka nebo ne , jestli některé e39 v tomhle roce neměly lamdu sondu , protože treba já jsem je nenašel na svojím autě jak u katalýzatoru tak na svodech - je možne že to někdo upravil tak aby tam ty lamdy nebyly .

Auto tak žere průměru tak 8 až max 10 litru což si myslím že je normální to mi ani nevádi ale zarazily me ty lamdy bo jsem to zjistil až na technické - sice to proslo na emisich ale proste mel jsme problem a tak mi to nedalo a podival jsem se poradne pod auto a nemam je tam .

Je možné že to někdo upravil , protože auto bylo dovezeno z Německa a tam mi říkal že je to čiple a ještě neco stim dělane.

A když tam nejsou tak to musely nějak upravit na jednotce - jenom se ptám kdo tomu rozumi vice .
Děkuji
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Brátn Moderátor »

aby tam nebyly je hodně divné ještě při této spotřebě, no spíš ses špatně díval, měly by být na svodech tady http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... e_fixings/
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Drak87

#3 Příspěvek od Drak87 »

Ahoj to vím že mají být tamhle proste na těch svodech tam nejsou jsem se díval pořádně, ale někdo mi říkal že prý jestli ty lamdy jak dal pryč tak prý to musel nějak upravit jako na jednotce a prý jak tam nejsou ty lamdy tak pry by tam měla by být někde zespodu nějaká zástracka kde se to prý napichne ale ješte jsem ji tam nenašel tak čekám na kámoše aź bude mít čas a podivá se na to.

- jinak ty svody jsem kontroloval hned jestly tam jsou ty lamdy po technicke bo mi to bylo divne ze ta masina tak má blbe emise na technicke - bo on mi ríkal že mam vadne emise, a potom jsem se ani nedivil když tam nejsou ty lamdy.
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Brátn Moderátor »

no tak pokud jsi je nenašel na svodech, tak se koukni na motor, oddělej ten horní kryt na kterým není plnění oleje a pod ním jsou dvě zásuvky do kterých se lambdy zapojují, pokud tam nejsou, tak je fakt asi nemáš
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
magorcondoria

#5 Příspěvek od magorcondoria »

Znám případ že se lambda dala odstranit, bylo to u řízení motoru s mechanickou váhou vzduchu,seřizovácím šroubkem na váze se seřídila bohatost .Vstup LS do ECU se ukostřil.Bylo to vstřikování Multec GM.
Odpovědět