Ahoj  chtěl jsem se  zeptat jestli byla néjaká  vyjímka nebo   ne  , jestli některé  e39  v tomhle roce  neměly  lamdu sondu , protože treba já jsem je nenašel na  svojím autě  jak   u katalýzatoru tak na svodech - je  možne  že to někdo upravil tak  aby tam  ty lamdy nebyly . 
Auto tak  žere  průměru tak 8 až max 10 litru což si myslím že je normální to mi ani nevádi  ale  zarazily  me ty  lamdy bo jsem  to zjistil až na technické  - sice to proslo na emisich ale  proste mel jsme problem  a tak mi to nedalo a podival jsem se  poradne pod auto a nemam  je tam .
Je možné  že to  někdo upravil   , protože auto  bylo dovezeno z Německa a tam mi říkal že je to čiple  a ještě neco stim dělane.
A když  tam nejsou tak  to musely nějak  upravit na jednotce  - jenom se ptám kdo tomu rozumi vice .
Děkuji

Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Bmw e39 523 rv96 lamdy
- 

Brátn 
							 - Moderátor
 - Klubové ID: 1860
 - Kontaktovat uživatele:

aby tam nebyly je hodně divné ještě při této spotřebě, no spíš ses špatně díval, měly by být na svodech tady http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/S ... e_fixings/

Ahoj  to vím že mají být tamhle proste  na  těch svodech tam nejsou   jsem se díval pořádně,  ale  někdo  mi říkal  že prý  jestli ty  lamdy jak dal  pryč tak  prý to musel nějak    upravit jako na jednotce   a prý jak tam nejsou ty lamdy tak pry by tam měla by  být někde zespodu nějaká   zástracka kde se to prý napichne    ale ješte jsem  ji  tam nenašel   tak čekám na kámoše aź bude mít čas  a podivá se na to.
- jinak ty svody jsem kontroloval hned jestly tam jsou ty lamdy po technicke bo mi to bylo divne ze ta masina tak má blbe emise na technicke - bo on mi ríkal že mam vadne emise, a potom jsem se ani nedivil když tam nejsou ty lamdy.

- jinak ty svody jsem kontroloval hned jestly tam jsou ty lamdy po technicke bo mi to bylo divne ze ta masina tak má blbe emise na technicke - bo on mi ríkal že mam vadne emise, a potom jsem se ani nedivil když tam nejsou ty lamdy.
- 
				magorcondoria