ráno si to frčím do práce a najednou mi zmizly hodiny na rádiu chci odbočit hodím blinkr a nic !!
přijel jsem před firmu zastavil a dal výstražné zjistil sem že blinkry blikají ale neblikaly šipky na palubovce tak sem vypl motor vylezl sem ven a svítily mi brzdové světla znova sem nastatroval brzdové světla zhasly hodiny na rádiu o5 nic blinkry chvíli fachčily tak jak mají blikalyi na palubovce šipky....tak sem tam v tom chvíli seděl znova dal blinkr a nic na palubovce zase neblikaly šipky vypl sem motor šel ven a zase svítily brzdové světla znova nastartoval brzdy zhasly vypnul jsem to a šel makat po práci v 11 hodin sem sedl nastartoval zkouším blinkry te jedou jak mají hodiny na rádiu taky jely tak fakt nevím co stím bylo?? je schopen toto někdo vysvětlit
a při blikání ani necvakalo relátko pouze blikaly blinkry na světlech na palubce šipky mrtvé
dela Mi neco podobnyho, na par detailu... zjistil jsem, ze to je spatne sepnuta 1. poloha klicku, nejspis rele, nebo spinacka, ale spinacku jsem cistil a nic se nezmenilo, musim zavekslovat klicem az se rozsviti konolky, bc apod, muzu dat druhou polohu a start...