Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

dnešní problém E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ditr

#1 Příspěvek od Ditr »

ráno si to frčím do práce a najednou mi zmizly hodiny na rádiu chci odbočit hodím blinkr a nic !!

přijel jsem před firmu zastavil a dal výstražné zjistil sem že blinkry blikají ale neblikaly šipky na palubovce tak sem vypl motor vylezl sem ven a svítily mi brzdové světla znova sem nastatroval brzdové světla zhasly hodiny na rádiu o5 nic blinkry chvíli fachčily tak jak mají blikalyi na palubovce šipky....tak sem tam v tom chvíli seděl znova dal blinkr a nic na palubovce zase neblikaly šipky vypl sem motor šel ven a zase svítily brzdové světla znova nastartoval brzdy zhasly vypnul jsem to a šel makat po práci v 11 hodin :D sem sedl nastartoval zkouším blinkry te jedou jak mají hodiny na rádiu taky jely tak fakt nevím co stím bylo?? je schopen toto někdo vysvětlit

a při blikání ani necvakalo relátko pouze blikaly blinkry na světlech na palubce šipky mrtvé
iamone

#2 Příspěvek od iamone »

dela Mi neco podobnyho, na par detailu... zjistil jsem, ze to je spatne sepnuta 1. poloha klicku, nejspis rele, nebo spinacka, ale spinacku jsem cistil a nic se nezmenilo, musim zavekslovat klicem az se rozsviti konolky, bc apod, muzu dat druhou polohu a start...
Odpovědět