obcas mi pri II.poloze klicku sviti kontrolka,vetsinou ne,nekdy nesviti ani za jizdy,ale abs nefunguje,kontrolka se mi rozsviti za jizdy kdyz je vlhko.
ma to uplne normalni plne dotacujici diagnostiku. az za roh. to ukazuje takovy veci ze ani nevis. toho bych se nebal ze by na to neprisla. de jeste o to kdo na to bude koukat....
Ahoj. Pricin muze byt fakt vic ale na 95% cidlo ABS. Vedeni jako takove od konektoru u kola po jednotku ABS bych netipoval. U E39 odchazi zadni leve cidla jak je to u E34 nevim. Kazdopadne sundat kola postupne rozpojovat konektory a strkat do dutinek konektoru rezistor (odpor) o hodnote 800 az 1000 Ohmu. Kontrolka zhasne. Tim zjistis cidlo. Ale samozrejme odporem to neojebes kdybyses s tim chtel rozjet!!!!! Kontrolka se opet rozsviti!!!! To cidlo musis proste koupit. Spolehlive funguji i Čajna cidla v hodnote do asi 700kc. Siemens cidla tak kolem 1600kc.
mno ja mam rad čajna řešeni hodne veci tak jde ale zrovna abs a čidla kliky z čajna mě vždycky kurva zklamaly.. i auta v mem okoli.. nevim, tyhle snimače radši origo. je to trapny a drahy ale vydrži to. a třeba na klicce je to dost zasadni vec..
Ji-rka píše:jak pisu....kontrolka mi sviti kdyz je vlhko,ale jen za jizdy a ABS nejde,jinak nesviti a ABS taky nejde.
Zkus nejlepe diag-a budes moudrejsi................... Ale kontrolka nesviti (za predpokladu ze ti to neblika kvuli nejakemu spoji v desce) a ABS nejde to jsem jeste neresil a snad i nikdy neslysel (ale urcite se muze stat-ale na co by tam ta kontrolka potom byla):evil: Kazdopadne bych prosel konektory v kolech,jejich tesne spojeni a provedeni ale diag napovi vic.
Stat se muze cokoliv. Ale trosku nevyhoda je ze mas starsi vuz a na tech ne vzdy diag. pracuje jak ma! Kolega co ma BOSCH diag. rika ze ty starsi jsou obecne horsi na diagnostiku a ne vzdy se da s jistotou urcit co to je. Snad se dobra vec podari.