Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
4:3 multifunkce na volantu
Mám takovej specifickej problem chlapi...
Dřív když jsem na multifunkčním volantu zmáčknul šipku nahoru a dolu tak jsem přepínal mezi uloženejma radiovejma stanicema, ted kdyz to zmáčku tak se mi jakoby vyhledávají stanice, i když mám ty oblíbené stále uložené. Nevíte někdo jak to nastavit zpět mám MID 4:3.

-
- Klubové ID: 3068
Pokud ti to vyhledává nové stanice, tak platí to co napsal Vlasta.
Pokud ale mačkáš tlačítko a nenabíhají ti uložené stanice, tak tlačítkem MODE najeď na rádio a zmáčkni tlačítko FM. Tím přepínáš mezi uloženýma stanicema a všema stanicema co rádio zrovna může naladit. Uvidíš to i na displeji, že se ti zobrazí těch 6 známých stanicí a ne všechny možné jiné.
Pokud ale mačkáš tlačítko a nenabíhají ti uložené stanice, tak tlačítkem MODE najeď na rádio a zmáčkni tlačítko FM. Tím přepínáš mezi uloženýma stanicema a všema stanicema co rádio zrovna může naladit. Uvidíš to i na displeji, že se ti zobrazí těch 6 známých stanicí a ne všechny možné jiné.
tak nevim jestli jsem onehda byl sjetej a ani o tom nevim, kazdopadne jsem to dnes zkousel a ejhle, ono to funguje. Nevim proc to tehda nefachalo. Kdyz mam prednastavene stanice, tak po zmacknuti cudlu na volantu vyhledavani, prepina mezi uloz. stanicema. pokud na radiu zmacknu MAN, cudl na volantu ovlada ladeni na nove neulozene stanice a za chvili po automatickem vypnuti MAN opet vyhledava stavajici ulozene. A pokud mam na radiu nastaveno ulozene stanice - ne MAN. Tak cudlna volantu po delsi dobe drzeni preskakuje taky mezi new radio, jinak ladi ulozene....
takze asi beru koks a moje auto se opravuje samo, nebo jsem onehda ridil auto souseda ci co....

takze asi beru koks a moje auto se opravuje samo, nebo jsem onehda ridil auto souseda ci co....