Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Katalyzátory u Bmw 530d 132kw díky za pomoc.
Zdravim Báwkaře.Potřebuju poradit.Jak mam co nejšetrněji vyndat s výfuku všechny katalyzátory a kolik jich je atd.Zdá se mě,že tam bude nějaký ucpaný.Protože se auto dusí a hulí černě a nemá,takový výkon jaký by mělo mít už se mi to stálo dvakrát,ale ne u Bmw.Doufám,že to bude ono protože už jsem vyměnil filtry všechny,váhu vzduchu,turbo je OK a porád nic,Auto nežere olej.Ale nemá takový výkon a černý tmavý kouř,jak při plnem,tak klidne jizdě.Díky za pomoc
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
no jestli katy byli KO vysypany a ucpany , pak je logicky ze kdyz je udelas pruchozi tak ze vykon oproti tomu co tam bylo nestratisMartem píše:neřekl bych,že jsem přišel o výkon

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Klubové ID: 999
Emise neřeším. Ale někde jsem tu četl,že nebude problem. Prej vyzkušeno. Za autem tahám vlek s autama a kopec nekopec,furt to jede bez problému. Prostě dělníkMattyX píše:no jestli katy byli KO vysypany a ucpany , pak je logicky ze kdyz je udelas pruchozi tak ze vykon oproti tomu co tam bylo nestratisMartem píše:neřekl bych,že jsem přišel o výkonale jak rikal hanz , zbytecne stracis pak vykon diky vyrivosti , plyny ve vyfuku nemaji danej jasnej smer a pri vyusteni z mensiho prumeru do vetsino se proste rozviri a motor nema tak dobrej vyplach tak jako bud s novyma katama ci trubkama
jinak na emisich vas urcite pochvalí

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jasan , ja tvoje pocity nezpochybnujiMartem píše:Emise neřeším. Ale někde jsem tu četl,že nebude problem. Prej vyzkušeno. Za autem tahám vlek s autama a kopec nekopec,furt to jede bez problému. Prostě dělníkMattyX píše:no jestli katy byli KO vysypany a ucpany , pak je logicky ze kdyz je udelas pruchozi tak ze vykon oproti tomu co tam bylo nestratisMartem píše:neřekl bych,že jsem přišel o výkonale jak rikal hanz , zbytecne stracis pak vykon diky vyrivosti , plyny ve vyfuku nemaji danej jasnej smer a pri vyusteni z mensiho prumeru do vetsino se proste rozviri a motor nema tak dobrej vyplach tak jako bud s novyma katama ci trubkama

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar
-
- Klubové ID: 999
MattyX píše:jasan , ja tvoje pocity nezpochybnujiMartem píše:Emise neřeším. Ale někde jsem tu četl,že nebude problem. Prej vyzkušeno. Za autem tahám vlek s autama a kopec nekopec,furt to jede bez problému. Prostě dělníkMattyX píše: no jestli katy byli KO vysypany a ucpany , pak je logicky ze kdyz je udelas pruchozi tak ze vykon oproti tomu co tam bylo nestratisale jak rikal hanz , zbytecne stracis pak vykon diky vyrivosti , plyny ve vyfuku nemaji danej jasnej smer a pri vyusteni z mensiho prumeru do vetsino se proste rozviri a motor nema tak dobrej vyplach tak jako bud s novyma katama ci trubkama
, ale proste jsou urcity fakta o vyfucich a jejich fungovani ktere zpochybnit nelze
Vím,už jsem o tom taky slyšel. Težko říct,jestli bych poznal rozdíl,kdybych tet koupil funkční katy.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja měl na tříce vykuchaný katy od předchozího majitele , dal sem tam z e36 2.8 metalický a auto dole pobralo vic kroutaku , pocitove to funguje rozhodně lípMartem píše:MattyX píše:jasan , ja tvoje pocity nezpochybnujiMartem píše: Emise neřeším. Ale někde jsem tu četl,že nebude problem. Prej vyzkušeno. Za autem tahám vlek s autama a kopec nekopec,furt to jede bez problému. Prostě dělník, ale proste jsou urcity fakta o vyfucich a jejich fungovani ktere zpochybnit nelze
Vím,už jsem o tom taky slyšel. Težko říct,jestli bych poznal rozdíl,kdybych tet koupil funkční katy.

E46 M3 SMG - žlučník
E70 3.0d - mamacar
E46 M3 SMG - žlučník

E70 3.0d - mamacar