Ahoj, co lijete na zimu do te male nadobky na superostrik. Je zvlastni ze mam auto od leta ale super ostrik mi nikdy neubyl i kdyz jsem ho pouzival..ted jsem to teda vysosal z nadobky pumpickou, zjistil v mrazaku ze smes co tam je tak je pouze letni, ale nevim co na zimu, klasicka smes co je do ostrikovacu? Nekde jsem cetl ze tam je neco "spešl"....
Já měl pryč to čerpadlo na intenzivní ostřih. Pak kapalina neubývá. Jinak to funguje tak, že když zmáčkneš intenzivní ostřik, stříkne tam právě to čerpadýlko kapalinu a pak druhé čerpadlo z velké nádoby. Leju tam kapalinu od BMW co tam patří, neví co je zač, stála mi tuším 100 Kč litr, ale to si opravdu nepamatuju. litr mi stačí cca na půl roku. Ale skvěle sundavá mouchy ze skla.
Milaano píše:ked je to taky koncentrat na muchy, asi to v zime nezamrzne co?
Ta origo nápln je asi do -10°C.
to MUF IV: Trysky v sobě mají zpětné ventilky a pokud jsou ty ventilky netěsné tak při ostřiku se kapalina tlačí do intenzivky a naopak.
Tak to je můj problém, když ostřikuju normálně začne přibývat do nádobky na intezivní ostřik voda z ostřikovačů až se naplní tak vyteče přes víčko a ,mám pod kapotou povodeň. Mohl bys mi prosím poslat nějaký schéma nebo obrázek kde najdu ty ventilky? Případně pokud by někdo věděl kolik vyjde oprava resp. co stojí ten novej ventilek a kolik jich je vlastně?. Díky.
Ty ventilky jsou součástí ostřikovače. V každém jsou dvě pružinky, dva plastové ventilky (cca 2*5mm). Někdy stačí celý ostřikovač rozebrat, pročistit a složit - bacha na ty pružinky.
libovka píše:Přečetl sis pořádně co jsem napsal??? Napsal jsem,že ventilky jsou v tryskách.Tudíž musíš koupit nové trysky.
hehe právě jsem nevěděl jaký trysky kolega pod tebou napsal ostřikovače a toto slovo už znám Jen by mě zajímalo když mám ostřik i světlometů tak čím začít? na kapotě nebo v nárazníku? kapota bude asi jednodušší na výměnu že?