1. Mal som auto u znameho v servise, robili podvozok. A nechapem ako, ale uplne sa zmenilo menu - povodne boli jazyky len GB a DE, teraz zrazu je ich tam tusim 5. Vzhladovo aj polozkami sa menu a Settings uplne zmenilo, mensie pismo, je podrobnejsie ALE stratila sa mi navigacia! Je to dost naprd kedze som si napalil nove mapy a ju aj pouzivam. Inac BordComputer, TV, telefon, Aux ventilation, Code a Settings polozky ostali, ale GPS navigation zmizlo, neviete mi poradit? Vzadu mechanika navigacie je zapnuta, vybrat vlozit CDcko neni problem. Skusal som to pozerat ale nic nevyzera byt vypojene. Mechanik mi vravel ze nic s tym nerobili, tak teda nechapem ako sa to moze samovolne zmenit?
Moze to nejak suvisiet s tym ze som vymenil original CD z 2006 roku tusim a dal tam aktualne z 2009/2010 (stiahnute z netu?) ale to su len mapy predsa. A tiez, preco by sa to nezmenilo hned, ale po 2 tyzdnoch a zrovna v servise?
2. Este mam problem s telefonom, dal som tam SIM a prenosne sluchatko funguje OK ale neviem najst preco nepocut toho co vola v reporoduktoroch. Mna je pocut dobre, mikrofon ide ale v reprakoch nic, ani nevyzera ze sa da stelovat hlasitost nikde:( Je to nieco v menu alebo nemoze to suvisiet s tym ze je tam dorobeny zosilovac (cez ktory mimochodom strasne piskaju repraky, to by som tiez potreboval pomoct) a neni zapojene nieco? (CD changer, radio,TV, navi(kym sla spustit), vsetko hra ok)
Dakujem vopred za rady... ked ja som uz taka lama