Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
TDS uprava
Jj,proč ne čip?Je to hromada kw navíc za pár šupů.A u TDSa bych se toho nebál,to má rezervy velký
.Nejlepší je asi http://www.diesel-technik.cz - ještě jsem neslyšel stížnost...
Jinak EGR určitě odpojit a hlavně zaslepit - na výkonu to asi nikdy nikdo nepoznal,ale mně to třeba po zaslepení podstatně míň kouří.(A to jsem čekal že to bude spíš naopak
)

Jinak EGR určitě odpojit a hlavně zaslepit - na výkonu to asi nikdy nikdo nepoznal,ale mně to třeba po zaslepení podstatně míň kouří.(A to jsem čekal že to bude spíš naopak

- Velvetek
- Kontaktovat uživatele:
Velká spokojenost s http://www.bmwpower.cz/, taky bych se toho nebál...
ANO ANO muzu jen souhlasit! Kolega dela chiptunning ma i brzdu na ktere to zkouseji a vysledky jsou u 525 TDS opravdu perfektni!!! Udelal jich spousty a bez reklamace. Zatah je tam oproti seriovce opravdu znatelnejsi a lepsi. O hodne lepsi rozdil nez u 318 TDS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Levrone píše:ANO ANO muzu jen souhlasit! Kolega dela chiptunning ma i brzdu na ktere to zkouseji a vysledky jsou u 525 TDS opravdu perfektni!!! Udelal jich spousty a bez reklamace. Zatah je tam oproti seriovce opravdu znatelnejsi a lepsi. O hodne lepsi rozdil nez u 318 TDS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Umí i 524TD?
ANO umi i 524 TD. Ale u starsich vozu je treba vyndat ridici jednotku a vymenit pamet. Nejlepe mu to poslat. Pripadne dojet a pockat. Pokud je to v patici otazka tak do 2 hodin pokud nee tak pul den asi.Machy píše:Levrone píše:ANO ANO muzu jen souhlasit! Kolega dela chiptunning ma i brzdu na ktere to zkouseji a vysledky jsou u 525 TDS opravdu perfektni!!! Udelal jich spousty a bez reklamace. Zatah je tam oproti seriovce opravdu znatelnejsi a lepsi. O hodne lepsi rozdil nez u 318 TDS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Umí i 524TD?
Dam kontak na CHIP za 1500. Opravdu 525 tds s CHIPEM jede jako OHEŇ skoro jak 530D v zakladu
Ten co ti to udela ma i brzdu takze ti to poladi primo i na ni. Umi i CHIPOVAT na MAX coz pak treba jede i lip nez 530 D ale to uz negarantuje zivotnost motoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Osobne mam od nej zkusenost s NACHIPOVANIM 318 tds (E36) a luxus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naladil to na nejakych 80 kW (standart 66kW) ale umi na nejakych asi 88kW
Zkusenosti ma s tim docela velke dela CHIP jak na osobni auta tak nakladni (SCANIA) nebo traktory (JOHN DEERE) Jen pro zajimavost jen vybaveni na (JOHN DEERE) stalo asi 150 tis.

-
-
Ahoj měl jsem E34 525TDS v kombajnu.Original chiplou uz od nemeckých soudruhů a i v něm techničáku už bylo 125KW.Byl to masakr i se sportovní vložkou vzduch filtru.To auto jelo jako střelený.A motor držel ohne problém.Ale pozoor!!!!!Není dobré dlouhodobě zatěžovat na max výkon.Jezdilo mi to kolem 250km/hod ale nedržel jsem to NIKDY dlouho tak max 10-15km potom se to začínalo hřát.Při ubrání plynu šla dolů i teplota.Tahal jsem s tím i plato a opravdu žádný problém.
-