Čaues, chtěl sem se poptat: jak poznam že ve své e34 (525i M20b25 rok:89) mam servotronic? Podle Vin kódu ho psaný mam, ale buď sem vemínko, nebo to nepoznam..prostě se mi nezdá, že by posilovač proměně pomáhal podle rychlosti jízdy.
Ještě jednouš otázku Prostě se mi zdá, že tu e34, nějak honim po silnici, řízení taký zvláštní.Čepy nový, převodka téměř bez vůlí.Je možný že je to šířkou pneumatik? 215/45 r16...nezdá se mi to ale nějak brutální šířka.
Jinak k tomu podvozku,moje E34 525i je trochu nejistá v zatáčkách,pokud jedu na hranu,jinak ne a myslím že je to dáno stabilizátorem,mám totiž hodně špatné gumy ve kterých drží a asi načaté uložení jednoho tlumiče. Jsou to opravy do budoucna
Jinak k tomu podvozku,moje E34 525i je trochu nejistá v zatáčkách,pokud jedu na hranu,jinak ne a myslím že je to dáno stabilizátorem,mám totiž hodně špatné gumy ve kterých drží a asi načaté uložení jednoho tlumiče. Jsou to opravy do budoucna
Měl bych ještě otázku, jak je na převodce řízení, na horní desce přišroubované 4šrouby uprostřed červík pojištěněj matku, není to vymezování vůle v převodce?
Ano je to na vymezení vůle. Názory jsou různé a pravidvé,pokud přitáhneš moc,tak řízení bude přesné,ale jak se dostaneš mimo vychozené místo..to je na plný rejt,tak řízení půjde dost ztuha. Musíš to tak nějak vytipovat taky mě to čeká,ale ještě před tím,zkusím zjistit stav tyček řízení,je tam někde pomocný čep,který většinou může za vůli v řízení. Jo a ještě jedna rada,bude to hodně dotáhlé,tak si udělej v motorovém prostoru místo
DestinyE34 píše:Ano je to na vymezení vůle. Názory jsou různé a pravidvé,pokud přitáhneš moc,tak řízení bude přesné,ale jak se dostaneš mimo vychozené místo..to je na plný rejt,tak řízení půjde dost ztuha. Musíš to tak nějak vytipovat taky mě to čeká,ale ještě před tím,zkusím zjistit stav tyček řízení,je tam někde pomocný čep,který většinou může za vůli v řízení. Jo a ještě jedna rada,bude to hodně dotáhlé,tak si udělej v motorovém prostoru místo
Tak hotovo, nečekaně to šlo i vpohodě povolit.V ůbec sem netušil o kolik dotáhnout, tak sem to otočil, tak o 2otáčky=>jel sem se projet a abylo to děsně tuhý,a ty krajní polohy taky naprd, tak sem to tak o otáčku povolil zpátky a teď už je to hezky přesné a otočit jde taky vpohodě.
jerrykx píše:Tak hotovo, nečekaně to šlo i vpohodě povolit.V ůbec sem netušil o kolik dotáhnout, tak sem to otočil, tak o 2otáčky=>jel sem se projet a abylo to děsně tuhý,a ty krajní polohy taky naprd, tak sem to tak o otáčku povolil zpátky a teď už je to hezky přesné a otočit jde taky vpohodě.
Malý technický dotaz. Nebo spíše pár dotazů ...
Dle etk mám stejné servo jako ty. Co že jsi to kde dotahoval? Bylo by foto? Mám v řízení vůli jako prase a hodlám to teď nějak pořešit, jelikož už to začíná být neúnosné . Od koupě mi autí táhlo lehce doprava a z toho bude vyplívat další dotaz. Po malé nehodě a výměně komplet ramen, stabíků a tyček řízení jsem dal vše seřídit,tedy udělat geometrii do nejmenovaného servisu, ale nejspíš to našteloval jen tak podle metly. Do strany to táhlo pořád a navíc jsem zjistil, že je přesazený volant. Kdesi jsem slyšel něco o základním, či nulovém bodu na servu. Je to pravda? Dle mého názoru, pokud je na servu nějaký nulový bod a někdo seštěluje sbíhavost jen tak a pak je ten bod kdesi v ř*ti a neustále to přetláčím přesazeným volantem aby to jelo rovně, tak servo dostává zabrat víc než by mělo a tím pádem vzniká čím dál větší vůle v řízení. Je to tak?
DestinyE34 píše:Ano je to na vymezení vůle. Názory jsou různé a pravidvé,pokud přitáhneš moc,tak řízení bude přesné,ale jak se dostaneš mimo vychozené místo..to je na plný rejt,tak řízení půjde dost ztuha. Musíš to tak nějak vytipovat taky mě to čeká,ale ještě před tím,zkusím zjistit stav tyček řízení,je tam někde pomocný čep,který většinou může za vůli v řízení. Jo a ještě jedna rada,bude to hodně dotáhlé,tak si udělej v motorovém prostoru místo
Mohli byste prosím někdo hodit link, o který pomocný čep se jedná? Nějak to nemůžu najít...