Mam problem s TDS E39, okolo 160 mi vzdy rapidne klesne vykon (auto prestane zrychlovat jako kdybych povolil plyn) a dal do 190 zrychluje opravdu hodne pomalu... dalsi vec je, ze do kopce na jednicku je dost tezke se rozjet i s plnym plynem (auto se sotva hybe).. jinak jezdi ok... prosim poradte, diky
já mám na e39,525tds stejný problém,jen na první stupen jede normalně...ale při 160 už začne zrychlovat jen neznatelně,spíš jenom z kopce..jinak jezdí ok..poradte...
může být voda steklá ke svíčce. Potom motor selhává když zrychlujete i když jedete normálně. Stává se to, když se motor ohřeje.Zkoušel si s tím problémem zajet do sevisu ?
Co podávací čerpadlo?Když máš málo nafty tak startuje normálně?Co teplý starty?
Měnil jsi filtry?Vzduchovej a hlavně naftovej?Co přepady od vstřiků,netečou hadičky?
Kantry píše:Mam problem s TDS E39, okolo 160 mi vzdy rapidne klesne vykon (auto prestane zrychlovat jako kdybych povolil plyn) a dal do 190 zrychluje opravdu hodne pomalu... dalsi vec je, ze do kopce na jednicku je dost tezke se rozjet i s plnym plynem (auto se sotva hybe).. jinak jezdi ok... prosim poradte, diky
Na 99 procent vaha vzduchu,ted to kamos resil..Auto se napichlo na diag. a jelo se to projet a vaha vzduchu !!!! Akorat,ze na TDS docela draha sranda...
crosser píše:Říkam jen názor,ale asi výměna to nevyřeší tak možností je tolik,ale zvolit tu správou je problém
Ty asi nechceš nějak pochopit že diesel nemá ani svíčky (pokud teda nemyslíš žhavky který nemaj na jízdu vliv) a ani cívky a tedy ani kabely od cívek ke svíčkám viď ...
ricik píše:je pravda,že teplý starty už nejsou idealní,ale pořád to není velký problém...jinak auto jezdi a startuje bez problému...jen ta max rychlost...
Jak jsem psal,,,vaha vzduchu,, Ale at ti to nekdo zdiagnostykuje za jizdy...