No to jsem si vsiml i v tom servise, kluci byli moc sikovni, jen asi nemaji takove siroke povedomi, to co jsem vytahl pripomina kus "pucvolu" co si s nim mechanici čistili ruce par let Udelal jsem z toho par fotek tak je tu hodim pro další
Taky jsem to sháněl po netu,ale nikde nenašel.BMW e-shopy nemaj tudíž mám/e smolíka .
Kluci nenašel by se tady někdo kdo by to měl do BMW co kamenem dohodit?Vím,že to je blbý,ale nekoupil by mi to tam někdo a neposlal třeba dobírkou,tu bych samo hradil já.Nechce se mi pro to někam letět X kilometrů.
odlučovač oleje tu máte popsanej na 3litr disla, ja řeším teď to samý u E39 4,4. nemužu ten separátor oleje najít ani v etk, na foru sem se jen dočetl že někdo to popisuje že odlučovač oleje je membrána sání. je to to samý nebo ne? sem těsně před výměnou oleje tak sem chtěl i ten separátor oleje vyměnit ale ted to nějak nemužu dohledat...
Take se na nej chystam, nevite, kde najdu odlucovac na 520i M54 ? Nachazi se snad na stejnem miste, jak na obrazku?... tam je totiz rozhozena e38 3.0d.....diky moc za radu!!!
Nemyslíš náhodou ty směšovací klapky či co v sání u e60 a e61, který v prvních letech výroby se prý čas od času uvolnily či rozpadly? Následně byly nasáty = destrukce turba případně motoru.
Zdenal píše:Nemyslíš náhodou ty směšovací klapky či co v sání u e60 a e61, který v prvních letech výroby se prý čas od času uvolnily či rozpadly? Následně byly nasáty = destrukce turba případně motoru.
Zdenal píše:Nemyslíš náhodou ty směšovací klapky či co v sání u e60 a e61, který v prvních letech výroby se prý čas od času uvolnily či rozpadly? Následně byly nasáty = destrukce turba případně motoru.
E39 nic takovýho pokuď vim nemá.
ne ty klapky nemyslim. jinak od tech klapek vede hadicka podtlaku, kera se normalne vytrhne ze sani a narve se tam sroubek. tim sou klapky odpojeny. sice to prej zere o decku dve vic, ale zase nezkurvej motor. jo a co sem tak slysel, tak do podtlaku EGR ventilu patri druhej sroubek.
pragdejf píše:neni od veci obcas vymenit celou ventilacni jednotku, sou tam membrany, kery se casem zkurvej a nedela to dobrotu. ale to uz stoji solidni penize...
má to smysl měnit nebo nemá? já jsem si chtěl objednat jen ten filtr a chlapík mi nutí celý díl 11 za 1200,-(prej to obsahuje i ten odlučovač)