Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 Spuštění telefonu
-
Karta se tam musí narvat až na doraz. Někdy se zdá, že už am je a když se zatlačí, jde tam ještě kousek
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem kvuli SMSkam ktere vyuzivam hodne v praci dal kartu s jinym cislem a telefon si jen presmeruju kdyz jedu v aute(presmerovani pokud neprijimam mobil 5s takze se stihnu mrknout na display kdo vola a nemusim resit 2x seznam o XXXkontaktech a SMS mam porad v mobilu a jeste je to mesicne levnejsi nez duplicitni simka a kdybych zapomnel odsmerovat tak to vim do prvniho hovoru). Nacita se to myslim do pul minuty, ale nikdy jsem to nestopoval ani nejak nesledoval.
-
No tak tady máš spoustu návodů. Simka se vkládá čipem dozadu (to je snad jasný) a kontaktama nahoru (to už míň) a opravdu se musí hodně zastrčit.
Řešení RuDoShe je docela dobrý. Já mám klon svojí Simky (dost starej Oskar ještě s chybou časování), nestojí to měsíčně nic, jen s tím bylo trochu práce. Funguje mi v CMT3000VR (ten starší) - dvouřádek s barevnými symboly navrchu i v novějším - třířádek jednobarevný bez symbolů. V každém autě mám jeden klon, takže sednu do auta, mobil dám Offline a zapnu palubák.
Řešení RuDoShe je docela dobrý. Já mám klon svojí Simky (dost starej Oskar ještě s chybou časování), nestojí to měsíčně nic, jen s tím bylo trochu práce. Funguje mi v CMT3000VR (ten starší) - dvouřádek s barevnými symboly navrchu i v novějším - třířádek jednobarevný bez symbolů. V každém autě mám jeden klon, takže sednu do auta, mobil dám Offline a zapnu palubák.
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tam žádný baterky nejsou, ale jsou tam dvě pojistky, takový dva plíšky ve skleněný trubičce, tak na to koukni, jsou přímo v telefonu a potom druhá věc, pokud ti jde loketka posunovat hodně zlehka, tak se ti povedlo loketkou dráty přestřihnout, takže rozebrat komplet přepájet a potom znovu zapojit, ale je toho hafo a je to drbačka
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je to drbačka hlavně protože jsou tam dva kabely jeden je osmižílový a končí LAN konektorem, takže si můžeš ušetřit práci a tak jako já tam normálně nacvaknout kus LAN kabelu a na druhý straně napájet na konektor a ten druhý kabel je napájení a tam je myslím 6 drátů takže fakt drbačka
a aby se to nestalo příště, tak jde upravit opěrka, že dospodu toho hliníkovýho pojezdu vyřežeš větší díry a nebo je tam šroubek, kterým upravuješ sílu toho pojezdu, tak to přitáhnout a už se to neustřihne
a aby se to nestalo příště, tak jde upravit opěrka, že dospodu toho hliníkovýho pojezdu vyřežeš větší díry a nebo je tam šroubek, kterým upravuješ sílu toho pojezdu, tak to přitáhnout a už se to neustřihne