Auto mám už 3 roky - jezdím s ním jen v létě, zbytek roku v garáži...co se týká za studena točím max 2200 otáček dokud se teplota neohřeje přesně na půl..a to vždy! Obrácěně pokud jedu svižněji tak nechám vždycyk vybrblat motor tak minutku a pak vypínám...
A ted problém : Někde se mi ztrácí voda, ale nevím kudy. Hlavním problémem je že se mi cpe voda jak kdyby ven z expanzky, když za zahžátého motoru otevřu víčko expanzky, tak haldina začně stoupat pomalu až voda začně vytíkat ven...dobře myslel jsme že jsem tam asi dal hodně chladící kapaliny než mělo být tak byl přetlak a chtělo to ven. No každopádně vody jsem dal podle risky a jel sem an výlet. Po ujetí cca 100km uplně bez problémů jdu se podívat na vodu jak to vypadá..otevřu a expúanska zvrchu zase mokrá a vody ubylo pěkně.
Musím podotnkout - teplota ani jednou nešla nahoru, je pořád jak má být, nepřehřívá nic, auto jede jak kdyby s ním nic nebylo. Hadice nejsou kamenný, jako jsou tvrdší, ale když trochu zaberu tak je zmačknu tak o 1cm, auto ani nekouří tak nevím co si mám myslet.. Je to škoda, letos jsem moc nenajezdil

Napadlo mě že by to mohla být špatná vopdní pumpa, ale to nevím jak by se projevovalo. Nebo víčko expanzky - jeslti nemá náhodou upoštět vzduch nebo něco - ak jeslti není ucpaný nějak a nefunguje tím pádem spíš jako zátka

Díky za každou radu!