Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

sparovani,nebo nefunkcni DO u E34?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
MUF_IV

#61 Příspěvek od MUF_IV »

Hura Hura, uz to funguje delal jsem to blbe proste LAMA, misto do polohy jedna jsem daval do polohy 2 pred startem :roll: :roll: ted uz se mi jeden klic naparoval, ten ktery jsem mel rozdelany ale ten druhy ne, myslim ze ten prvni kdyz jsem promeril baterku tak uz je nabity nebot s nim jezdim cca 2 tydny ale ten druhy lezel v supliku, takze asi jezdit s tim druhym v zapalovani at se baterka nabije a pak opakovat postup..
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od starML Člen Klubu »

MUF_IV píše:.... takze asi jezdit s tim druhym v zapalovani at se baterka nabije a pak opakovat postup..
Správně a kup nějaké pivo. Já Ti přijdu pomoc nakódovat.
Obrázek

1. Návod se čte vždy až naposled.
2. Když to nejde normálně, tak to jde ještě větší silou.
3. Vraž tam silnější pojistku, jestli taky shoří ?
4. ......pokračování příště :D
MUF_IV

#63 Příspěvek od MUF_IV »

No jo proste klasické české myšlení .)))) no a jak dlouho trva to nabíjení? když jsem do toho koukal tak jsem videl cívku, tzn. nabíjí se přes elektromagnetické pole, to asi chápu, ale kde je zdrojová cívka ? u spínačky? jak dlouho to může trvat?? Řekl bych že za 1 jízdu cca 100km se to do plna nabít nestihne...a dá se někam k tomu " zdroji" přihodit i ten druhý klíč, aby se nabíjely oba najednou?
Conte

#64 Příspěvek od Conte »

Zdravim všechny, jsem tu nový pořídil jsem si e34 525 tdsa mám takový problém nefungovala mi dálka tak jsem si tu našel tohle téma a sparovál oba klíče podle návodu, ale auto mi jde na dalku jen zamknout odemknout jde jen přes klíč. Udělal jsem chybu v spárování nebo je to někde jinde. Děkuju za pomoc
Odpovědět