Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nějaká ta otázečka e34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
jerrykx

#1 Příspěvek od jerrykx »

Čaues, tak azi začnu vozem :D mam e34 525i M20b25 rok:89
otázka č.1
Chtěl sem se zeptat jak je to s tim samonastavováním zrcátka spolujezdce při couvání(jestli mám správné informace, tak tlačítko ov. zrcátek přeplé v poloze řidič a při zařazení zpátečky se pravé zrcátko natočí směrem ke kolu=jestli je to správně, tak mě se nic neděje), dávalo se to do každé e34?nebo až po té po faceliftu? v případě, že se to dávalo do každé, máte nějaký nápad v čem v by mohl být problém?

otázka č.2 :D
Při každém zamknutí mi zapadne dětská pojistka na pravých dveřích a oubec netušim proč, nemáte nějaký tip trik?

otázka č.3:
jde mi odemykat auto přez kufr, ale zamykat už né a jestli si správně pamatuju, tak jestě nedávno to fachalo.Nejaký nápad?

a do čtveřice :lol:
když chcípnu motor tak pokaždé rafička otáčkoměru vysřelí do výšin a pak spadne normálně na nulu(zřejmě nějaký špatný kontakt) nemělste nikdo taky takový problém?
když už jsem u té přístrojovky, čas od času se mi ukáže na chech controlu "brems-elektrik", ale vše funguje svítí a brzdí a taky občas se to kombinuje s nápisem "ESD regelt"....vůbec nema tušáko co to má být

předem dík za postřehy a náměty :D
slava6

#2 Příspěvek od slava6 »

Tak k té první otázce, musel by jsi mít sedačky v elektrice s pamětí, dopaměti se nastavují i zrcátka, pokud takovou výbavu nemáš tak se ti nemůže zrcátko samo nastavovat
jerrykx

#3 Příspěvek od jerrykx »

slava6 píše:Tak k té první otázce, musel by jsi mít sedačky v elektrice s pamětí, dopaměti se nastavují i zrcátka, pokud takovou výbavu nemáš tak se ti nemůže zrcátko samo nastavovat
:?: :?:
Kamarád mám 323i compact, obyč sedáky, žádná elektrika žádná pamět a zrcátko se mu nastavuje při zpátečce taky. Nechci se určitě hádat, ale příde mi to jako ptákovina, poloha zrcátka je už nastavená podle mého od výrobce, tak k čemu pamět?
jerrykx

#4 Příspěvek od jerrykx »

nikdo nemá žádnou radu?zkušenost :?:
jerrykx

#5 Příspěvek od jerrykx »

:?: :?:
jerrykx

#6 Příspěvek od jerrykx »

jerrykx píše:Čaues, tak azi začnu vozem :D mam e34 525i M20b25 rok:89
otázka č.1
Chtěl sem se zeptat jak je to s tim samonastavováním zrcátka spolujezdce při couvání(jestli mám správné informace, tak tlačítko ov. zrcátek přeplé v poloze řidič a při zařazení zpátečky se pravé zrcátko natočí směrem ke kolu=jestli je to správně, tak mě se nic neděje), dávalo se to do každé e34?nebo až po té po faceliftu? v případě, že se to dávalo do každé, máte nějaký nápad v čem v by mohl být problém?

otázka č.2 :D
Při každém zamknutí mi zapadne dětská pojistka na pravých dveřích a oubec netušim proč, nemáte nějaký tip trik?

otázka č.3:
jde mi odemykat auto přez kufr, ale zamykat už né a jestli si správně pamatuju, tak jestě nedávno to fachalo.Nejaký nápad?

a do čtveřice :lol:
když chcípnu motor tak pokaždé rafička otáčkoměru vysřelí do výšin a pak spadne normálně na nulu(zřejmě nějaký špatný kontakt) nemělste nikdo taky takový problém?
když už jsem u té přístrojovky, čas od času se mi ukáže na chech controlu "brems-elektrik", ale vše funguje svítí a brzdí a taky občas se to kombinuje s nápisem "ESD regelt"....vůbec nema tušáko co to má být

předem dík za postřehy a náměty :D

..a notak :D
jerrykx

#7 Příspěvek od jerrykx »

tak už rozpoutejte nějakou tu konverzaci :lol:
jerrykx

#8 Příspěvek od jerrykx »

mno :D
alpineman
Klubové ID: 1712
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od alpineman »

...poloha zrcátka je už nastavená podle mého od výrobce, tak k čemu pamět?
:roll:
j3ykobim
Klubové ID: 1749

#10 Příspěvek od j3ykobim »

Čau,
1. nevim, mám 3tí e34 a žádná mi zrcátko nesklápěla, otočení teploty na max. zapíná vyhřívání zrcátek

2-3 nevim

4. u M20 mi taky střílela nohoru, u M50 ne, brems el. buď, špatný kontakt v kabeláži, nebo brzdové světla(třeba špatná žárovka), nebo čidlo
jerrykx

#11 Příspěvek od jerrykx »

j3ykobim píše:Čau,
1. nevim, mám 3tí e34 a žádná mi zrcátko nesklápěla, otočení teploty na max. zapíná vyhřívání zrcátek

2-3 nevim

4. u M20 mi taky střílela nohoru, u M50 ne, brems el. buď, špatný kontakt v kabeláži, nebo brzdové světla(třeba špatná žárovka), nebo čidlo
Dík 8)
Odpovědět