Mezi 80-90 kmh se mi od zadnii napravy ozyva neprijemne hluboke huceni. Opakuje se to taky kolem 160. V zaberu pri akceleraci to slyset neni, ale konstantni jizda pri napr. 85 kmh je fakt neprijemna. Tipuju to na difer (menil jsem v nem olej, ale nepomohlo). Mozna loziska? Gumy to nebudou, stejny problem jsem mel na zimnich.
To budou ložiska ten problém jsem měl taky,ale kámoš měl ten samej problém a měl v háji uložení kardanu,i ten diff,by jen tak nezačal,to by si musel jezdit bez oleje,nebo tomu dávat kartáč,a nebo to má najety půl milionu (ten diff).....
diky jdu na to, bude to urcite lozisko - kdyz prudce v te rychlosti kolem 80 - kdyz to huci, strhnu volant (ted uz nevim na kterou stranu), tak na jednu stranu huceni zmizi a na druhou se zvysi intenzita. predpokladam, ze bude k.o. to lozisko, ktere se odlehci?
ja mam KO prave. staci jet rychlosti u ktere to huci nejvic, idealne na prazdne silnici (a dost siroke). a zatocit na jednu/druhou stranu. kdyz zatocis vpravo, odlehcis prave lozisko - pokud prestane hucet, je vadne (a naopak).
tento tyden jdu konecne menit, tak pripadne poreferuju a nafotim