Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
530d po vymene naft filtru nejde natocit
-
- Klubové ID: 2068
- Kontaktovat uživatele:
vim že tohle je dost blbej dotaz ale co třeba přicpanej nejakej přepad nadrže ? jelikož tam bude taky mít nejaky předělení a ty "dvě pulky" budou spojeny hadičkou tak aby nezustavala nafta jen v jedny pulce a v pulce ze ktery to saje bude prd teda pokud nemáš natankovanou plnou nádrž pak je to asi fuk
Ještě může být ucpanej filtr za tou středotlakou pumpou, ale to jsi asi vyloučil jako první.
Další pumpa je v nádrži, když nejde vůbec, tak to ta středotlaká neutáhne, ale spíš odchází ta středotlaká. Jedině že by ti třeba párkrát došla nafta.
Jestli to tlačí málo nafty, tak čidlo nebo snímač to asi nebude.
Chtělo by to změřit všechny tlaky od nádrže k motoru a musí se ukázat kde je chyba.
Další pumpa je v nádrži, když nejde vůbec, tak to ta středotlaká neutáhne, ale spíš odchází ta středotlaká. Jedině že by ti třeba párkrát došla nafta.
Jestli to tlačí málo nafty, tak čidlo nebo snímač to asi nebude.
Chtělo by to změřit všechny tlaky od nádrže k motoru a musí se ukázat kde je chyba.
Počti si tady: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... palivov%E1
...měl jsem to samé,auto mě kolikrát nechalo na holičkách - pěšky, to podávací čerpadlo,středotlaké pod řidičem i když bzučí a třeba i něco dává,tak je to špatně!!! nedá to ten správný tlak.Měl jsem možnost bud originál od PIERBURGu za 4t,nebo druhovýroba (němec SKV) za 2t. - výměna a je po problému.A PAK JEŠTĚ POZOR NA JEDNU VĚC !!! MĚL JSEM ROZSYPANÉ ČERPADLO V NÁDRŽI - ZKONTROLUJ HO. vytahni ho je v pravé půlce nádrže,drží v takové plastové kleci,celé to vytáhneš, drží jen na dvou jazýčkách,shora ho krásně odepneš,bylo KAPUT
,měl jsem baterku v garáži připojil ho na krátko na ni, a nic - netočilo.-výměna. A MÁM KLID.,....ALE BYLO TO NERVŮ!MÁ 530D má najeto 250tis. jen pro orientaci