Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
dodělání automatické klimatizace E39
vím, že asi můj dotaz bude trochu zcestný, ale zajímalo by mě jestli někdo řešil montáž klimatizece do e39. koupil jsem e39 tds a nemá vůbec klimu. Ze začátku mi to moc nevadilo ale někdy bych ji fakt ocenil a tak zvažuju dodatečnou montáž na automatickou klimu. Tak jsem se chtěl zeptat zda někdo neví, jestli je to vůbec reálné a co vše je nutné koupit. Mám nabídku z bouračky - kompresor, cladič, trubky, panel klimatizace - za 6tis. Jenže nevím zda je elektrika stejná atd. a jestli potřebuju třeba i něco z elektriky. Zase nechci ať je to dražší než celý auto....
pre e46 existuje retrofit aj pre automaticku klimatizaciu. Je moznost ze je aj pre e39. Je to teda kompletny navod na dodatocnu montaz klimatizacie aj s rozpisom prac a potrebnych dielov. Mam stare EBA, tak som nasiel len navod na dorobenie manualnej klimy pre e39 (cca 6hod prac), ale myslim ze existuje aj pre automaticku, resp. velke rozdiely tam nebudu.
Sorry, nejde mi tu pripojit subor, lebo je velky. Tak ak ho chces tak mi hod svoj email do SZ.
Sorry, nejde mi tu pripojit subor, lebo je velky. Tak ak ho chces tak mi hod svoj email do SZ.