Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Přestal fungovat intezivní ostřik

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
StepanMatl
Klubové ID: 2455

#1 Příspěvek od StepanMatl »

Ahoj, už nějaký čas pozoruji, že mi neubývá kapalina z nádobky na intenzivní ostřik. Když mi před pár dny došla kapalina v normální nádobce, zmáčkl jsem intenzivní ostřik a nic. Prostě to nestříká. Má to nějakou samostatnou pojistku? Dík. Přitom dokud mi nedošla kapalina v normální nádobce, tak intenzivní ostřik šel, takže to vypadá, že i když jsem zmáčkl intenzivní, spustil se normální :D.
Birkoff
Klubové ID: 989

#2 Příspěvek od Birkoff »

Ano, tak to má fungovat. Zmáčkneš S (intenzivní ostřik), dokud držíš (asi to má min a max čas - nezkoušel jsem přesně) tak se lije na okno čistý koncentrát z nádobky a po puštění se ještě nastříká voda z normální nádoby na ostřik oken+světel. Takže to vypadá že se ti to čerpadýlko intezivního ostřiku asi netočilo (v poslední době). Osobně bych zkontroloval ten motorek, popřípadě přívod elektriky do něj. Mám za to, že jsou vzájemně zaměnitelné - s tím normálním.
StepanMatl

#3 Příspěvek od StepanMatl »

Tak intenzivní ostřik opravdu vůbec nefunguje. Všiml jsem si, že mi chybí pojistka č. 16, není to od toho?
fimima

#4 Příspěvek od fimima »

StepanMatl píše:Ahoj, už nějaký čas pozoruji, že mi neubývá kapalina z nádobky na intenzivní ostřik. Když mi před pár dny došla kapalina v normální nádobce, zmáčkl jsem intenzivní ostřik a nic. Prostě to nestříká. Má to nějakou samostatnou pojistku? Dík. Přitom dokud mi nedošla kapalina v normální nádobce, tak intenzivní ostřik šel, takže to vypadá, že i když jsem zmáčkl intenzivní, spustil se normální :D.
chlapi asi budu za vola,ale co lijete do nádobky na intenzívni ostřik?a jak vlastně funguje?
dík
:?:
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od milo »

ja do toho koupil original v bmw, stalo to neco pres kilo. ale uz je to tam pres rok, takze mam za to, ze jsem dalsi, komu nefunguje intenziv :) tipuju to na motorek, jak bude cas, podivam se na to
StepanMatl

#6 Příspěvek od StepanMatl »

fimima píše:...
Já tam liju nezředěnou letní směs a do velký nádobky zředěnou letní směs do ostřikovačů :).
milo píše:...
Ale zajímací je, že to pak stříká z velký nádobky... :)
milo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od milo »

kazda nadobka ma svuj motorek samozrejme, kdyz tuknu do intenzivu, tak to zacne hned stirat, ale strikat az za cca sekundu
StepanMatl

#8 Příspěvek od StepanMatl »

Ale že když ťukneš do intenzivu, tak stříká "normální" ostřikovač...
milo
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od milo »

to vim, ale pry nejdriv ma hned strikat intenziv a po sekunde ten normal. me jede jen normal.
Birkoff

#10 Příspěvek od Birkoff »

Přečti si pořádně, co jsem napsal výše a přestaň vymýšlet teorie. Když to podržíš tak se stříká jen intenzivní a až pak z normálního ostřikovače. Nalej si tam něco jinak barevnýho, ať to vidíš.

Jinak já tam leju neředěnou kapalinu buď letní nebo zimní a do normálního to stejný jen naředěné vodou. Je na to originál přípravek BMW (zelenej) a ten byl fakt účinnej, jenže někdo mi tvrdil, že už ho neprodávají, což jsem neprověřoval, takže těžko říct. Pokud je to jinak,tak to někdo napište, protože za tu cenu, to myje nejlíp ze všeho, co jsem vyzkoušel.
hajdulak
Klubové ID: 1869

#11 Příspěvek od hajdulak »

OD Birkoff
jenže někdo mi tvrdil, že už ho neprodávají, což jsem neprověřoval, takže těžko říct. Pokud je to jinak,tak to někdo napište, protože za tu cenu, to myje nejlíp ze všeho, co jsem vyzkoušel.

Stoprocentne tu zelenou intenzivku v BMW prodavaj,stoji kolem kilka,nedavno jsem ji kupoval... :roll:
fimima

#12 Příspěvek od fimima »

hajdulak píše:OD Birkoff
jenže někdo mi tvrdil, že už ho neprodávají, což jsem neprověřoval, takže těžko říct. Pokud je to jinak,tak to někdo napište, protože za tu cenu, to myje nejlíp ze všeho, co jsem vyzkoušel.

Stoprocentne tu zelenou intenzivku v BMW prodavaj,stoji kolem kilka,nedavno jsem ji kupoval... :roll:
Škoda že tady nemám nikde BMW prodejnu,něco tam naleju jiného :)
Birkoff

#13 Příspěvek od Birkoff »

Hajduláku díky za info. Zase jedna z těch lepších zpráv. Můžeš sem hodit originál číslo pro litrovku "toho sajrajtu"? :D
pankac

#14 Příspěvek od pankac »

ja bych taky chtel aby me nefungoval, jen z toho mam zajebanou kapotu.... :twisted:
xdreamerx

#15 Příspěvek od xdreamerx »

takova klasika, po vycerpani kapaliny a naliti nove prestal fungovat
motorek..... Takze motorek ven, profouknout a melo
by to byt OK. U me to fungovalo
Odpovědět