Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Přestal fungovat intezivní ostřik
-
StepanMatl
- Klubové ID: 2455
Ahoj, už nějaký čas pozoruji, že mi neubývá kapalina z nádobky na intenzivní ostřik. Když mi před pár dny došla kapalina v normální nádobce, zmáčkl jsem intenzivní ostřik a nic. Prostě to nestříká. Má to nějakou samostatnou pojistku? Dík. Přitom dokud mi nedošla kapalina v normální nádobce, tak intenzivní ostřik šel, takže to vypadá, že i když jsem zmáčkl intenzivní, spustil se normální
.
-
Birkoff
- Klubové ID: 989
Ano, tak to má fungovat. Zmáčkneš S (intenzivní ostřik), dokud držíš (asi to má min a max čas - nezkoušel jsem přesně) tak se lije na okno čistý koncentrát z nádobky a po puštění se ještě nastříká voda z normální nádoby na ostřik oken+světel. Takže to vypadá že se ti to čerpadýlko intezivního ostřiku asi netočilo (v poslední době). Osobně bych zkontroloval ten motorek, popřípadě přívod elektriky do něj. Mám za to, že jsou vzájemně zaměnitelné - s tím normálním.
-
StepanMatl
chlapi asi budu za vola,ale co lijete do nádobky na intenzívni ostřik?a jak vlastně funguje?StepanMatl píše:Ahoj, už nějaký čas pozoruji, že mi neubývá kapalina z nádobky na intenzivní ostřik. Když mi před pár dny došla kapalina v normální nádobce, zmáčkl jsem intenzivní ostřik a nic. Prostě to nestříká. Má to nějakou samostatnou pojistku? Dík. Přitom dokud mi nedošla kapalina v normální nádobce, tak intenzivní ostřik šel, takže to vypadá, že i když jsem zmáčkl intenzivní, spustil se normální.
dík
-
StepanMatl
-
StepanMatl
-
Birkoff
- Klubové ID: 989
Přečti si pořádně, co jsem napsal výše a přestaň vymýšlet teorie. Když to podržíš tak se stříká jen intenzivní a až pak z normálního ostřikovače. Nalej si tam něco jinak barevnýho, ať to vidíš.
Jinak já tam leju neředěnou kapalinu buď letní nebo zimní a do normálního to stejný jen naředěné vodou. Je na to originál přípravek BMW (zelenej) a ten byl fakt účinnej, jenže někdo mi tvrdil, že už ho neprodávají, což jsem neprověřoval, takže těžko říct. Pokud je to jinak,tak to někdo napište, protože za tu cenu, to myje nejlíp ze všeho, co jsem vyzkoušel.
Jinak já tam leju neředěnou kapalinu buď letní nebo zimní a do normálního to stejný jen naředěné vodou. Je na to originál přípravek BMW (zelenej) a ten byl fakt účinnej, jenže někdo mi tvrdil, že už ho neprodávají, což jsem neprověřoval, takže těžko říct. Pokud je to jinak,tak to někdo napište, protože za tu cenu, to myje nejlíp ze všeho, co jsem vyzkoušel.
Škoda že tady nemám nikde BMW prodejnu,něco tam naleju jinéhohajdulak píše:OD Birkoff
jenže někdo mi tvrdil, že už ho neprodávají, což jsem neprověřoval, takže těžko říct. Pokud je to jinak,tak to někdo napište, protože za tu cenu, to myje nejlíp ze všeho, co jsem vyzkoušel.
Stoprocentne tu zelenou intenzivku v BMW prodavaj,stoji kolem kilka,nedavno jsem ji kupoval...