Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
výměna zadního stěrače.E-34 kombajn
sehnáno,vyměníno..celkové náklady-za ramínko a mehanismem na spodní straně skla krásných 100kč-stav A.chyba byla nalezena u tisícihranu motorku,ten kousek ramínka a díra s tisícihranem omletá a uvolněná matka,výměna tohoto bazmektu a stěrač seje jak prdlej.
jinak origo ramínko 50 euro a mehanismus 55 euro a ten plíšek s tisícihranovou dirkou 5 euro...
jsem štastnej jak blecha,na místo 100 euro 100 korun,,některý lidi naštěstí rozum neopustil děkuji za ně....
jinak origo ramínko 50 euro a mehanismus 55 euro a ten plíšek s tisícihranovou dirkou 5 euro...
jsem štastnej jak blecha,na místo 100 euro 100 korun,,některý lidi naštěstí rozum neopustil děkuji za ně....
jj díky,,jinak porod byl vyškrábat ten starej bazmech skrz sklo,strašně jsem se bál že mi rupne celý sklo...malej plochej šroubováček,škrábal jsem to zoxidovaný kolem a kolem a pak slabej dvojkovej vrták a převrtat matici na dvě půlky a šup pak už je to pohoda...
Ale funguje mi tak ,že mám ho v klidové poloze asi tak ve 45 stupnovým úhlu na levou stranu a začne stírat nejdřív na spodek skla na levo ,pak přes celý okno až na spodek na pravo a zpět do tý klidový 45 stupnový polohy na levo????? chodí to tak prostě porád..nijak mi to nevadí ,,stírá to a to je hlavní,je to lepší než aby tam nebylo nic nebo bylo ,ale nevalilo...každopádně takovýhle cyklus mít nemá????
Ale funguje mi tak ,že mám ho v klidové poloze asi tak ve 45 stupnovým úhlu na levou stranu a začne stírat nejdřív na spodek skla na levo ,pak přes celý okno až na spodek na pravo a zpět do tý klidový 45 stupnový polohy na levo????? chodí to tak prostě porád..nijak mi to nevadí ,,stírá to a to je hlavní,je to lepší než aby tam nebylo nic nebo bylo ,ale nevalilo...každopádně takovýhle cyklus mít nemá????
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
Mno nevím úplně přesně co snímá polohu stěrače, ale řekl bych že to bude nějakej snímač přímo v motorku stěrače. Tam bude problém, snímač vypne motorek v momentě kdy si myslí, že je ve správné poloze, to je jako když vypneš klíček když máš zapnutý přední stěrače, taky skončí v nějaké poloze a v momentě kdy klíček zase zapneš, tak stěrače dojedou dolů. A tam je zakopanej komunista...