Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
TV v E39
- KamilFKH
- Klubové ID: 2168
Abys neměl hokej v názvosloví, tak jenom upřesním, že u BMW je "TV modul" úplně to samý jako "Video modul", jenom "TV modul" se to jmenuje správně.
A ten TV modul má ve svých konektorech Video vstup (-y, dva, ten druhý je na zpětnou kameru).
Pinďour to už napsal. Potřebuješ TV modul, kabeláž, antény - antény buď origo v oknech, nebo dostavbový. Nevím jak u E39, ale třeba E46 bez origo navi nemusí mít z výroby ty zadní okna už s TV anténama, proto jsou na retrofit třeba ty dostavbový do nárazníku.
A ten TV modul má ve svých konektorech Video vstup (-y, dva, ten druhý je na zpětnou kameru).

Pinďour to už napsal. Potřebuješ TV modul, kabeláž, antény - antény buď origo v oknech, nebo dostavbový. Nevím jak u E39, ale třeba E46 bez origo navi nemusí mít z výroby ty zadní okna už s TV anténama, proto jsou na retrofit třeba ty dostavbový do nárazníku.
U E39 (aspoň u sedanu to tak bylo) je potřeba dokoupit zesilovače do LZ a PZ sloupku k anténě v okně + kabeláž
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Já jsem na ebay koupil origo hybrid vidomodul. Ale externí jde do toho analogovýho zapojit v pohodě:
http://www.stualarm.cz/produkt/mi011-ad ... v-tunerem/
http://www.stualarm.cz/produkt/mi011-ad ... v-tunerem/
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
- KamilFKH
- Klubové ID: 2168
2Jurasis: Mají. Hned u vývodu antény z každého okna (=2x). Z něj pak jde koax do anténních vstupů TV modulu. Tady komponent č.2
- Můžeš. Nejsem si ale jak (jakým napětím 5 vs 12VDC) je napájený zesilovač antény u BMW. U antén pro portable DVB-T tunery se používá napájení 5VDC přes ten coax, který tak plní dvě funkce 1-tuner napájí 5VDC integrovaný zesik v DVB-T anténě a 2-anténa po stejným kabelu dává druhým směrem digitální TV signál. Bez funkčního zesilovače bude příjem mizerný.
- Můžeš. Nejsem si ale jak (jakým napětím 5 vs 12VDC) je napájený zesilovač antény u BMW. U antén pro portable DVB-T tunery se používá napájení 5VDC přes ten coax, který tak plní dvě funkce 1-tuner napájí 5VDC integrovaný zesik v DVB-T anténě a 2-anténa po stejným kabelu dává druhým směrem digitální TV signál. Bez funkčního zesilovače bude příjem mizerný.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
jen bych upřesnil že je víc videomodulůKamilFKH píše:Abys neměl hokej v názvosloví, tak jenom upřesním, že u BMW je "TV modul" úplně to samý jako "Video modul", jenom "TV modul" se to jmenuje správně.
A ten TV modul má ve svých konektorech Video vstup (-y, dva, ten druhý je na zpětnou kameru).![]()
a sice video modul bez TV
video modul s analog TV
video modul s hybridní TV
antény bych řešil origo zpusobem a nebo nějaké jiné napájené, jak píše kamil, pasivní anténa bude k hovnu
-
- Klubové ID: 775
Tak to budu muset rozkuchat a testnout... Největší problém bude určitě s konektorama...
Ještě dotaz: co je DIVERSITY funkce antény a její funkčnost? Proto tam jsou dva koaxy...
Vlasta: ten kabel mám v autě, napinuje se to přímo na konektor... Na prd je, že modul má AV jen v MONO... Je právě na "kanálu 0"...
Ještě dotaz: co je DIVERSITY funkce antény a její funkčnost? Proto tam jsou dva koaxy...
Vlasta: ten kabel mám v autě, napinuje se to přímo na konektor... Na prd je, že modul má AV jen v MONO... Je právě na "kanálu 0"...

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.