Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
dálka e39
Zjistit se to dá určitě na čítači u nějakýho elektrotechnika. Druhá věc je, jestli je jeho signál spárovanej s přijímačem
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Díky za odpovědi. Abych to upřesnil. Auto jsem koupil pouze se servisním klíčem a u něj na kroužku je zvlášť DO(ne v klíči). Podle VIN jsem si v BMW objednal klíč bez DO, pouze ten se světlem za cca 1500,-. Ten sedí, ale těď mi nejde ta dálka. Něž budu objednávat klíč s dálkou za cca 4500,-, tak bych chtěl mít jistotu jestli to neni v příjmu.
Páruje se tak, že dáš klíček do zapalování, otočíš do polohy 1 (max 5 sekund), vytáhneš klíček, zmáčkeš a držíš tlačítko na otvirání dveří - to s tou šipkou vlevo dole. Pořád držíš a třikrát za sebou zmáčkeš tlačítko na otvírání - to se znakem bmw. Pak pustíš tlačítko se šipkou. Ledka na klíči 10x blikne a pak by se mělo odemknout a zamknout auto. Já mám teď s párováním problém, nechce se mi spárovat. Zkusím vyměnit baterii v klíčku. Co když to nepůjde, kam mám dál pokračovat? Díky
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
MNo tak dle etk byly obě možnosti, asi. Na C sloupku se vyskytuje cosi jako circuit trap, nevím co si pod tím mám představit, to je pro modely s Radiovým ovládáním a ty první asi měly ještě IR ovládání. To jsem vyčetl...
Anténní zesilovač a anténu má E34 stejně jako E39, ta "past na okruhu" se nachází na C sloupku za spolujezdcem, jsou tam dvě krabičky, na rozmrazování okna a tahle.
Anténní zesilovač a anténu má E34 stejně jako E39, ta "past na okruhu" se nachází na C sloupku za spolujezdcem, jsou tam dvě krabičky, na rozmrazování okna a tahle.
tak jsem menil krabicku co je v C sloupku, dvakrat baterii v klicku, central normalne funguje, klicek se taky chova, jak ma, blika jak ma, jde s nim normalne nastartovat, takze je problem nekde v prijmu v nejake asi ridici jednotce ZKE, musim do bmw a nechat asi znovu nakodovat nebo nevim, uvidim co mi reknou, snad to nebude stat raketu:(
-
- Klubové ID: 2036
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Mam stejny problem. Auto jsem koupil loni v lete. Mam k nemu dva klice, na jednom nefungovalo dalkove ovladani uz v nemecku a u druheho prestala fungovat dalka pred necelym rokem. Na internetu jsem objevil moznost vymeny baterie (pac 4500,- za novy se mi davat moc nechce...) takze jsem klic po urputne praci rozdelal (mam ten diamantovy) a vidim tam baterku... A ted dva dotazy, za prve na batarce je oznaceni VL2020 Panasonic, tu co jsem nasel ma oznaceni VL2020-1HF, mate nekdo zkusenost zda se jedna o stejnou baterii? A druhy dotaz, jak mam vubec tu puvodni vytahnout? Prijde mi ze je tam pripajena... Diky moc