Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 touring ... jak rozebrat v kufr tapecírunk a zadní sicny
Nevím jak u normálních sedaček, ale těch co mají integrované dětské sedačky, je to pod tím dětským sedákem přišroubované.....Susi píše:Nevím jak u kombi, ale u mýho sedanu stačí zadní sedák chytnout a vyškubnout směrem nahoru. Mělo by to být stejný. Plast pod sedačkou je přišroubovanej - to už pak uvidíš. Kabel táhni levym prahem a palubkou k rádiu.
Dělal jsem muziku, takže jsem si taky užil...
-
- Klubové ID: 56
Susi píše:Nevím jak u kombi, ale u mýho sedanu stačí zadní sedák chytnout a vyškubnout směrem nahoru. Mělo by to být stejný. Plast pod sedačkou je přišroubovanej - to už pak uvidíš. Kabel táhni levym prahem a palubkou k rádiu.
u sedana to znám ale u toho touringa jsou ty plastový krabičky se šroubem a furt to nějak nešlo...
ten kabel jsem chtěl původně táhnou středovým tunelem...tak ted nevím zdá se mi krátkej na to aby šel prahama a pod palubkou....je to origoš ze sedanu...to je stejně dlouhý...
Tak vezmi kabel a polož ho podél prahu a uvidíš, kam dosáhne. Jinak vést kabel středem je pěkná pakárna... Proto jsou v prazích žlábky pro případnou další kabeláž.Pavel píše:Susi píše:Nevím jak u kombi, ale u mýho sedanu stačí zadní sedák chytnout a vyškubnout směrem nahoru. Mělo by to být stejný. Plast pod sedačkou je přišroubovanej - to už pak uvidíš. Kabel táhni levym prahem a palubkou k rádiu.
u sedana to znám ale u toho touringa jsou ty plastový krabičky se šroubem a furt to nějak nešlo...
ten kabel jsem chtěl původně táhnou středovým tunelem...tak ted nevím zdá se mi krátkej na to aby šel prahama a pod palubkou....je to origoš ze sedanu...to je stejně dlouhý...

-
- Klubové ID: 56
aha tak to jsem nevěděl...děkuji za info...jsem měl za to že to jde středový tunelem....Susi píše:Tak vezmi kabel a polož ho podél prahu a uvidíš, kam dosáhne. Jinak vést kabel středem je pěkná pakárna... Proto jsou v prazích žlábky pro případnou další kabeláž.Pavel píše:Susi píše:Nevím jak u kombi, ale u mýho sedanu stačí zadní sedák chytnout a vyškubnout směrem nahoru. Mělo by to být stejný. Plast pod sedačkou je přišroubovanej - to už pak uvidíš. Kabel táhni levym prahem a palubkou k rádiu.
Pokud je z výroby, tak jde středovým tunelem.....Pavel píše:aha tak to jsem nevěděl...děkuji za info...jsem měl za to že to jde středový tunelem....Susi píše:Tak vezmi kabel a polož ho podél prahu a uvidíš, kam dosáhne. Jinak vést kabel středem je pěkná pakárna... Proto jsou v prazích žlábky pro případnou další kabeláž.Pavel píše:
Řeším podobný problém pro kabeláž od HF sady, která je vzadu v levé části kufru. Potřebuji se dostat ke kapličce, ale netuším, jak se dostat přes levý tapec v kufru a jestli si vzpomeneš jak se dostat k těm drážkám pro natažení kabelů, budu rád.Susi píše:Nevím jak u kombi, ale u mýho sedanu stačí zadní sedák chytnout a vyškubnout směrem nahoru. Mělo by to být stejný. Plast pod sedačkou je přišroubovanej - to už pak uvidíš. Kabel táhni levym prahem a palubkou k rádiu.

Jestli netrváš na origo řešení natáhnutí kabelu k changeru - tak já jsem ho nedávno taky táhnul a abych ho nemusel vést tunelem, tak šel přes celý práh, pak kolem tlačítka na otevírání kufru, pod volantem a do rádia. Vyšlo to na cm, ale podle mě pořád lepší, než rozdělávat tunel.
To Vasek:
Kabel jsem vedl ne levým tapecem, ale jakoby po dnu kufru, ale tak, aby byl schovaný pod tím tapecem, jestli mi rozumíš. Takže v kufru nikde není a ani ho nic nikde neštípne.
To Vasek:
Kabel jsem vedl ne levým tapecem, ale jakoby po dnu kufru, ale tak, aby byl schovaný pod tím tapecem, jestli mi rozumíš. Takže v kufru nikde není a ani ho nic nikde neštípne.
-
- Klubové ID: 1473
- Kontaktovat uživatele:
ciste teoreticky(nedavno jsem takhle jeden kablik tahnul na touringu) nemus zadni sedacky vubec rozebirat,jen sedak na te jedne strane odjistit a prizvednout a pak odklopit tu bocnici operaku co je hned u dveri a nesklapi se se sedackami. Kdyz tohle udelas,melo by to jit zprotahovat pomoci tvrdeho dratu-z prahu pod tim prahovym krytem jakovy za tu bocnici sedacky a pak za tou bocnici prostrcit ten drat zadem za tapecirem kufru... a nebo jit pod tou podlahou,to uz je jedno. Chce to sice trochu sikovnosti a trpelivosti ale slo to... Ted k jednotlivym ukonum- SEDAK u toura drzi pouze vepredu v takovych tech domeccich pro zasunuti zadni rolety kdyz se nepouziva (jsou na svisle hrane na prechodu sedacky a koberce), je to tam zacvakle dratem kostry sedaku,staci to u kazdeho domecku malinko primacknout dolu a soucasne sedak v tom miste tlacit smerem od domecku(smer dozadu) a je to hned volne. pak uz to jen vysunout ze zacvakavacich mechanismu pasu a pokud to chces uplne vyndat,odsroubovat prostredni pas a protahnout pryc. Davat to zpet je to horsi kvuli tem zacvakavacum. BOCNICE operaku- v jeji horni casti drzi zacvakla,staci za ni vzit a ve smeru rovne dopredu trhnout. Dole je pak na jakemsi "pantu" ktery tvori sroub(ja ji jen odklopil,neodsroubovaval. DESKA podlahy kufru za sedackami- drzi pouze na jednom sroubu co je smerem k rezerve a potom jak jiz bylo zmineno na 2+2 srobkach s imbus hlavou ktere jsou schovane pod plastovym "dnem" tech chromovych ok na uchyceni nakladu v rozich desky. Snad to pomuze. Kdyby neco tak SZ kdyztak.