Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Co to znamená?
-
-
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
vis jak vypada kontolka zhaveni?? mrkni se do prvniho diesela co potkas a co jeste vubec zhavi (u novejsich aut se rozsviti zhaveni malokdy ebo vubec).Zhaveni-pro neznale-zhasne pred tim nez mas otocit klickem,proto tam ta kotrolka je paneboze. A navic uz nahore bylo zmineno ze foto je pouze ilustracni pro znazorneni jak ta kontrolka nevypada,kdyby vedel ze mu sviti jen pri vypnutem motoru a pri startu zhasne,nepsal by sem. Tohle je kontrolka elektroniky motoru,jen diagnostika urci cim se zapnula. Ovsem ma taky tu vlastnost ze umi sama zhasnout pokud se chyba bud samovolne (malokdy) nebo technicky odstrani.
P.S.: fakt bylo nutne to vse vysvetlovat??

- Přílohy
-
- zhaveni.jpg (2.5 KiB) Zobrazeno 820 x
-
xdentist píše:vis jak vypada kontolka zhaveni?? mrkni se do prvniho diesela co potkas a co jeste vubec zhavi (u novejsich aut se rozsviti zhaveni malokdy ebo vubec).Zhaveni-pro neznale-zhasne pred tim nez mas otocit klickem,proto tam ta kotrolka je paneboze. A navic uz nahore bylo zmineno ze foto je pouze ilustracni pro znazorneni jak ta kontrolka nevypada,kdyby vedel ze mu sviti jen pri vypnutem motoru a pri startu zhasne,nepsal by sem. Tohle je kontrolka elektroniky motoru,jen diagnostika urci cim se zapnula. Ovsem ma taky tu vlastnost ze umi sama zhasnout pokud se chyba bud samovolne (malokdy) nebo technicky odstrani.
Vim, nemyslel jsem zhaveni ... Jen jsem nenasel to spravny slovo:-) sorry .... necetl jsem vsechny odpovedi, myslel jsem, ze otoci klickem, ale nenastartuje a zustava mu svitit tahle kontrolka ... Coz si myslim, ze je normalni, si to zkus, vsechny ti zhasnou, ale tahle zluta zustane svitit, nez nastartujes .. proto to nedorozumneni ..
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zpravidla to znamena neco s emisema vozidla (lambdy) kamaradovi s E90 se to taky rozlo kvuli necemu s emisema
pokud chces nekde hledat mermomoci problem hledej , nejjednodusi je napichnout na diagnozu a vis hnedka 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Přátelé prosím vás co přesně znamená čudlík s označením šipek do kola se honících
,je to hned pod čudlíkem s vločkou ,což je klima a to pod tím,,vždycky jsem si myslel,že je to jakoby vnitřní okruh,vždy když to zmačknu tak něco jakoby slyšim,jakoby klapky,či co.zapnu klimu,nachladim vypnu a zmačknu ty šipky dokola honící a krásně to chladí aspon teda tak mi to přijde
dky moc za vysvětlení E-34

- soukupadam
radokrno píše:Přátelé prosím vás co přesně znamená čudlík s označením šipek do kola se honících,je to hned pod čudlíkem s vločkou ,což je klima a to pod tím,,vždycky jsem si myslel,že je to jakoby vnitřní okruh,vždy když to zmačknu tak něco jakoby slyšim,jakoby klapky,či co.zapnu klimu,nachladim vypnu a zmačknu ty šipky dokola honící a krásně to chladí aspon teda tak mi to přijde
dky moc za vysvětlení E-34
myslel jsi správně