Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Můžu seškrábat rozměr pneu?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Jandy
Klubové ID: 1371
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Jandy »

cabal píše:
libovka píše: Tak to se mílíš kamaráde.Stačí aby si vylustroval auton vysilačkou přes operačního a ten mu řekne uplně všechno.
<--- :smich2: :smich2:

a) nesmysl
b) I. stupeň základní školy "mílíš se"

http://www.adam.websnadno.cz/vyjmenovan ... -po-m.html :whaasup:
Dobře ty, ale myslím že je zbytečné na tohle poukazovat, jelikož bys tu nic jiného nedělal. :wink:
Thorstein

#22 Příspěvek od Thorstein »

Zrovna teď jsem řešil problém s pneu Nechal jsem auto prohlídnout na STK technikem - jen tak pro sichr. Když viděl kola 225/55 na 15", tak se zeptal, jestli to myslím do budoucna vážně. Pokud bych s tímhle dorazil na STK, tak mě nikam nepustí, neboť ...vozidlo není způsobilé provozu.

Pak nastala obvyklá oblbovací diskuse o tom, co může na silnici zjistit PČR, atd.

Ale !!! Pokud bych se stal např. poškozeným, kdy škodu by mi způsobil člověk pojištěný na ,,pojistku-blbenku", tak taky může dorazit likvidátor dotyčné pojišťovny/firmy a řekne: ,,Jasně, bolí vás páteř, dostanete mega odškodné. Aha, ale vy jste měl pozměněný technický stav vozidla, takže dostanete prd."

Nechal jsem vystavit potvrzení - 1.200,- Kč. Koupil nové gumy - 7.800,- Kč. A se.u na to.[/b]
libovka

#23 Příspěvek od libovka »

Tak technickou si bezne lustruji pres dozorci sluzbu, kdyz potrebuji zjistit den to neni problem, pojisteni treba nezjistim ...
Kola tez nezjistim, nevim dke jsi na tom byl, zadny takovy system nam to neumoznuje. Zadne rozmery pneu v systemu nejsou a tudiz je zadnym zpusobem nezjistim.
Pokud tam jsou pneu, ktere tam nemaji byt vetsi rozmer atd, tak jediny co policista muze udelat je, ze to nafoti a oznami prislusnemu spravnimu organu, ktery pak tu vec projedna[/quote]

Tak aspon je vidět jaký jste policajti kašpaři.Mě prudili za kola a že ať kápnu božskou a řeknu,že tam nepatřej a že to budu mít levnější a že není problém si to přes operačního zjistit,ale že to pak bude dražší.
Buzeranti :mad: :mad: :mad:
DirtyHarry

#24 Příspěvek od DirtyHarry »

Tak aspon je vidět jaký jste policajti kašpaři.Mě prudili za kola a že ať kápnu božskou a řeknu,že tam nepatřej a že to budu mít levnější a že není problém si to přes operačního zjistit,ale že to pak bude dražší.
Buzeranti
Tak přesně tohle říkávaj barevní ve shnilejch žigulech s kolama od trakaře taky :roll: . Hezké je,že se tu nakonec řeší,jak ochcat pojišťovnu a policajty,než jak to má (mělo by) být :wink: . Všichni na to serem,dokud je ales okey a když přijde na průšvih,tak dementi jsou na prvních místech benga,správní úřady,pojišťovny atd...
ericV8
Klubové ID: 1858
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od ericV8 »

tak nejak jsem si to myslel, nekteri kolegove davaji pokuty za neco, co nedokazou spolehlive zjistit. Coz je z jedne podminky udelovani BP. Nejlepsi je na to rict, ze BP nezaplatis at to oznami na prislusny spravni organ, ktery to projedna.
Ale pokud si to nafoti, tak neuspejes ani tam.
Pyron
Klubové ID: 367
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Pyron »

Tak jsem volal na registr a slečna mi řekla, že potřebuje papír od výrobce nebo z STK (mám 18" origo Mková kola na 530d tour) a pak mi to do TP zapíše. Tak jsem volal do BMW (konkrétně K.Vary), tam toho pánové moc nevěděli, až mě přepojili na někoho, kdo mi tvrdil že papír od výrobce (resp. zástupce výrobce pro ČR) je sci-fi, je to na dlouho a stejně mi tam napíšou asi jen to, co mám na samolepce ve dveřích (asi myslel tabulku huštění pneu). Poradil mi ať kontaktuji nějakého prodejce disků a pneu, že jsou schopní a ochotni vystavit certifikát (nebo jinak nazvaný papír) o použitelnosti kol na daném vozidle. Prej se řeší především ET, šířka pneu (větší) nemá na bezpečnost vliv.
Tak se vás ptám - máte někdo zkušenost se zápisem kol do TP těmito cestami?? Pneu celkem neřešim, to se zkrátka přizpůsobím úřadu, ale menší kola nechci...
Odpovědět