Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34 stěrače a ostřikovače
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
Pánové mám delikátní problém (E34 524td). Vyměnil jsem kabelový svazek, vše funguje v podstatě jak má, ale: pokud stisknu ostřik předního okna tak ostřikovač nepřetane ostřikovat dokud nevypnu klíček. Pokud vytáhnu příslušné relé, popřípadě pojistku (oboje v krabici pod zadní sedačkou), tak ostřikovač začne fungovat normálně, tudíž ostřikuje pouze pokud je stisknutá páčka, ale nefungují zase stěrače. Netušíte někdo alespoň kde hledat, popřípadě jaké relé má být na sětračích? pomohla by i fotka pojistkovky a té změti pod zadní sedačkou (General module atd). Dalším problémem je, že šíbr ignoruje polohu zavřeno, ať zmáčknu co zmáčknu, tak vždycky tuhle polohu přejede... Netuší někdo co s tím? Díky předem, jsem z toho takovej smutnej, už se s tím drbu přes týden a pořád to nemá konce, kdo někdy měnil elektroinstalaci na E34ce ví o čem mluvím...
-
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1819
Tak šibr nedokuje a nedokuje, můžu mačkat co chci a nic se nestane. Ostřikovače blbnou stále, mám za to, že asi bude odejitá ZKE jednotka (ta druhá pod sedačkou, co řídí v podstatě všechnu výbavu). Jinak mi ještě praská pojistka číslo 21(indoor light) pokud zapnu vnitřní osvětlení na automatické rozsvěcení a otevřu dveře. Nikdo žádnej tip?