Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 540i E39
-
- Kontaktovat uživatele:
TomBrno píše:já teda zatím s ničím jiným zatáčky neprojížděl rychlejc než s 4,4i, na okresky je naprosto neuvěřitelná nejen kvůli předjíždění.
No jo,když vidím tvoje ex 7-er,tak se nedivím

auto sem projel ty závady cos řekl tam sou to bezpochyb,ale že by to netáhlo to se mně nezdá mohl bys to nejak vic zkonkretnit,,,??dikyDally píše:aristoloser píše:HANI píše:uvazuju o koupi tohdle auta nevíte prosím vás o něm nějakou historii diky a nebo na co si dat pozor aby me to v budoucnu nestalo 2x tolik a z radosti nebyl smutek
http://auto.bazos.cz/inzerat/5733384/54 ... VIDUAL.php
tohle auto je taky na http://www.forume30,cz tam se o tom voze dozvíš více
Auto jsem projel. Netáhne, i spojka dost sjetá. Na zadní nápravě je prý nějakej problém, jízda není hladká, auto se klepe v určitých rychlostech i při brždění (takže předek taky volnější) Bouraný na zadek, špatně lakovaný. Šíbr nefunguje. celkově je na něm dost investic. Škoda protože majitel byl v pohodě a auto má pěknou výbavu.
auto sem projel ty závady cos řekl tam sou to bezpochyb,ale že by to netáhlo to se mně nezdá mohl bys to nejak vic zkonkretnit,,,??diky[/quote]HANI píše:Dally píše:aristoloser píše:[quote="HANI"]uvazuju o koupi tohdle auta nevíte prosím vás o něm nějakou historii diky a nebo na co si dat pozor aby me to v budoucnu nestalo 2x tolik a z radosti nebyl smutek
Auto jsem projel. Netáhne, i spojka dost sjetá. Na zadní nápravě je prý nějakej problém, jízda není hladká, auto se klepe v určitých rychlostech i při brždění (takže předek taky volnější) Bouraný na zadek, špatně lakovaný. Šíbr nefunguje. celkově je na něm dost investic. Škoda protože majitel byl v pohodě a auto má pěknou výbavu.
Zkonkrétnit? Prostě byl takový líný

auto sem projel ty závady cos řekl tam sou to bezpochyb,ale že by to netáhlo to se mně nezdá mohl bys to nejak vic zkonkretnit,,,??diky[/quote]Dally píše:HANI píše:Dally píše:[quote="aristoloser"][quote="HANI"]uvazuju o koupi tohdle auta nevíte prosím vás o něm nějakou historii diky a nebo na co si dat pozor aby me to v budoucnu nestalo 2x tolik a z radosti nebyl smutek
Zkonkrétnit? Prostě byl takový líný

-
Tohle auto je potřeba trošku déle vybírat,neskočit hned do první,jen kvůli tomu že tě to na všechny kvalty tlačí do sedačky
(tak nějak jsem to měl já).Dneska se jich nabízí celkem dost ale říkám chce to důkladně rozmýšlet a hlavně mít taky trochu finanční rezervičku na případné díly.Tak to jen takovej postřeh. 

zrar lidi když už tady pomlouváte mého toura 540i e34 tak k tomu musím taky něco říct,když někdo přijede v M5 e39(dally) je jasné že 4,0 BEZvanos mu přijde poněkud líné,nevím kam by ty prachy chtěl vrážet nic méně pravda je že je blbě nalakován LZ blatník to ano(ale taky to není vidět na první pohled až proti světlu a říkám to každému kdo projeví zájem o auto) a že nefunguje šíbr,auto je teď na dílně a dělají se zadní silentbloky to je to vibrování (cena 2000) tak nevim prostě to není Mko!!! dále tady někdo psal že v tom jel, to byl jeden klučina za Brnem naskákali mi do auta 3 klucí plus samo já a pak se má poznat něco z jízdy?? klucí sorry,ale než začnete psát kraviny tak přemejšlejte trochu...(nic ve zlím nikomu) 

klučina to se me docela dotklopetrbmw píše:zrar lidi když už tady pomlouváte mého toura 540i e34 tak k tomu musím taky něco říct,když někdo přijede v M5 e39(dally) je jasné že 4,0 BEZvanos mu přijde poněkud líné,nevím kam by ty prachy chtěl vrážet nic méně pravda je že je blbě nalakován LZ blatník to ano(ale taky to není vidět na první pohled až proti světlu a říkám to každému kdo projeví zájem o auto) a že nefunguje šíbr,auto je teď na dílně a dělají se zadní silentbloky to je to vibrování (cena 2000) tak nevim prostě to není Mko!!! dále tady někdo psal že v tom jel, to byl jeden klučina za Brnem naskákali mi do auta 3 klucí plus samo já a pak se má poznat něco z jízdy?? klucí sorry,ale než začnete psát kraviny tak přemejšlejte trochu...(nic ve zlím nikomu)

HANI píše:klučina to se me docela dotklopetrbmw píše:zrar lidi když už tady pomlouváte mého toura 540i e34 tak k tomu musím taky něco říct,když někdo přijede v M5 e39(dally) je jasné že 4,0 BEZvanos mu přijde poněkud líné,nevím kam by ty prachy chtěl vrážet nic méně pravda je že je blbě nalakován LZ blatník to ano(ale taky to není vidět na první pohled až proti světlu a říkám to každému kdo projeví zájem o auto) a že nefunguje šíbr,auto je teď na dílně a dělají se zadní silentbloky to je to vibrování (cena 2000) tak nevim prostě to není Mko!!! dále tady někdo psal že v tom jel, to byl jeden klučina za Brnem naskákali mi do auta 3 klucí plus samo já a pak se má poznat něco z jízdy?? klucí sorry,ale než začnete psát kraviny tak přemejšlejte trochu...(nic ve zlím nikomu)
tak pardon

dobry sranda ja to berupetrbmw píše:HANI píše:klučina to se me docela dotklopetrbmw píše:zrar lidi když už tady pomlouváte mého toura 540i e34 tak k tomu musím taky něco říct,když někdo přijede v M5 e39(dally) je jasné že 4,0 BEZvanos mu přijde poněkud líné,nevím kam by ty prachy chtěl vrážet nic méně pravda je že je blbě nalakován LZ blatník to ano(ale taky to není vidět na první pohled až proti světlu a říkám to každému kdo projeví zájem o auto) a že nefunguje šíbr,auto je teď na dílně a dělají se zadní silentbloky to je to vibrování (cena 2000) tak nevim prostě to není Mko!!! dále tady někdo psal že v tom jel, to byl jeden klučina za Brnem naskákali mi do auta 3 klucí plus samo já a pak se má poznat něco z jízdy?? klucí sorry,ale než začnete psát kraviny tak přemejšlejte trochu...(nic ve zlím nikomu)
tak pardon
Jak pozoruju forum, tak dally asi chtel koupit protoze proste videl a dostal chut.. kdo by nedostal kdyz vidi bi-color sportsitze a ty veci kolem. A kdo vi, ze jich je v manualu 499 a ze se proste podobny auto hleda dlouho a 8000 ecek neni nic nenormalniho, zacne prepocitavat prasatko
..540 e34ka v manualu subjektivne proste leti (kdyz se zvedne z tech nizkejch) a verim tomu, ze zrovna dally vi jak by to melo vypadat.
..kdo koupi a bude mit tech zminenejch 100 klacku k plusu a vkus, bude mit muj palec nahoru a mozna i trosku zdravy zavisti
at se proda do dobrych rukou! A kdo chce proste jen v8 a manual, at radsi za ty penize sezene e39 a ma klid..

..540 e34ka v manualu subjektivne proste leti (kdyz se zvedne z tech nizkejch) a verim tomu, ze zrovna dally vi jak by to melo vypadat.
..kdo koupi a bude mit tech zminenejch 100 klacku k plusu a vkus, bude mit muj palec nahoru a mozna i trosku zdravy zavisti

Dally píše:Auto jsem projel. Netáhne, i spojka dost sjetá. Na zadní nápravě je prý nějakej problém, jízda není hladká, auto se klepe v určitých rychlostech i při brždění (takže předek taky volnější) Bouraný na zadek, špatně lakovaný. Šíbr nefunguje. celkově je na něm dost investic. Škoda protože majitel byl v pohodě a auto má pěknou výbavu.
Já nevim, ale řeči o sjetý spojce jsou dost vážný tvrzení a mělo by to mít nějakou váhu ( protože to může odradit potenciální zájemce o auto - spojka stojí cca 20k ) = mělo by se to uvést na pravou míru. Buď to dokázatc, více rozvést, nebo se omluvit.