Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

xenonový světlomet E39 + trafo

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
astala

#1 Příspěvek od astala »

Ahoj, máte někdo zkušenost s replikou xenonu na E39? Koupil jsem si repliku od Helly a za 3 dny my to odpálilo trafo. S tím souvisí i moje druhá prosba, nemáte někdo na prodej trafo? Díky
Birkoff
Klubové ID: 989

#2 Příspěvek od Birkoff »

Hella dělá origo světla, to jen na úvod. Spíš jsi měl napsat co je tam za výbojku, protože ta souvisí s trafem. Světlo jako takové s tím nemá nic společného.

Trafo jsem viděl někde na netu (nové). Byl to "ballast" k HIDu, ale jsem si skoro jistý, že vypadalo jako originál (tvarem i koncovkama a konektorem). Nestačil jsem zkontrolovat to číslo na něm.
astala

#3 Příspěvek od astala »

Součástí toho světlometu byla výbojka D2S. Ted si nejsem jistej jestli je stejná jaká tam byla původně. Tzn. že jsem to možná odpálil protože jsem tam dal špatnou výbojku. Nepamatuješ si kde jsi na netu viděl to trafo? Když ho budu kupovat na vrakovišti, jak poznám pro jakou výbojku je určený? Díky za odpověď
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od milo »

pokud to nekde nezkratuje, tak trafo jinou vybojkou neodpalis. nerozebiral jsi ho naaahodou a nedostava se tam nekde voda? nebo do konektoru?
astala

#5 Příspěvek od astala »

Abych to upresnil, nespalilo se cely trafo, ale jenom ten konektor. Je bohuzel soucasti toho trafa, takze to budu muset vymenit komplet. Nez se ten konektor spalil, tak ten xenon zlobil, chvili svitil a chvili zas ne.
Odpovědět