Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
svítí kontrolka žhavení 2,5 tds
už si připadám, že se tady víc radím než jezdím. dnes jsem jel a jak jsem auto nastaroval tak mi v první chvíli jakoby samo trochu přidá plyn a po nastartování se otáčky vrátí do normálu a rožně se kontrolka žhavení (DDE). byl jsem s tím na diagnostice a jediná závada co tam je tak chyba uzavíracího ventilu, což nevím kde to mám hledat. známý co mi dělal diagnostiku se na to díval a našel u palivového filtru kostku s označením bmw 2244674 12r6, do téhle kostky jede z horní strany elektrika a zespodu je tenká hadička, která však v mém případě není nikde zapojená a ať jsem hledal jak jsem hledal tak nevím kam s ní... je to ten ventil co píše diagnostika nebo něco jiného?? pod touto kostkou je ještě něco podobného v plechovém provedení a válcového tvaru a taky z toho (z boku) vede tenká hadička na jejímž konci je jen malá papírový filtr a dál nevede. setkal se s tímhle problémem někdo???
A neví někdo kde najdu tu řídící jednotku žhavení????
A neví někdo kde najdu tu řídící jednotku žhavení????
Lepší diagnostiku, která ti napíše o přesně který ventil se jedná. Předpokladám že to diagnostikujete nějakým scannerem za 2.000,-Kč.
Uzavírací ventil je asi jen jeden a to na vstř. čerpadle (ten co vypíná motor) zkusit ho vyhodit, zkouknout, odzkoušet a vrátit, co to bude dělat.Když chybu vymažete, tak se načítá znova a znova?
Uzavírací ventil je asi jen jeden a to na vstř. čerpadle (ten co vypíná motor) zkusit ho vyhodit, zkouknout, odzkoušet a vrátit, co to bude dělat.Když chybu vymažete, tak se načítá znova a znova?
.VlastikS píše:Pokud svítí kontrolka žhavení, vadný žhavičky, nebo vadné relé žhavení, nebo vadná řídící jednotka vozidla.
pleteš tady páté před deváté, žhavení u tds nemá sebediagnostiku žhavení tj. ani nepozná že je vadná žhavička.kdyby byla vadná řídící jednotka tak svítí kontrolka DDE což předpokládám tedka svítí a ne vlastní kontrolka žhavení jak bylo popsáno.Pokud teda svítí doopravdy kontrolka žhavení tak to bude vadné relé žhavení.
-
- Klubové ID: 1467
Co já pletu? tak to řekni tomu kdo psal knihu Jak na to. Co já vím u těch žhaviček může dojít ke špatnému styku s kostrou ne...tds píše:.VlastikS píše:Pokud svítí kontrolka žhavení, vadný žhavičky, nebo vadné relé žhavení, nebo vadná řídící jednotka vozidla.
pleteš tady páté před deváté, žhavení u tds nemá sebediagnostiku žhavení tj. ani nepozná že je vadná žhavička.kdyby byla vadná řídící jednotka tak svítí kontrolka DDE což předpokládám tedka svítí a ne vlastní kontrolka žhavení jak bylo popsáno.Pokud teda svítí doopravdy kontrolka žhavení tak to bude vadné relé žhavení.