Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
neznámá kontrolka E39 - a docházení nafty v cca 15l nádrže
k tomu čerpadlu, zůstávalo mi v nádrži 15L. Ručička ukazovala správně, BC ukazoval správně dojezd i množství paliva v nádrži. Auto přesto při 15L zdechlo a dál nejelo.
Problém byl vycvaknutý čerpadlo. Když sundáš sedačku, pod pravou zadní sedačkou je otvor, pod kterým je čerpadlo s plovákem. Až budeš mít málo benzínu, zkus ho znova pořádně zacvaknout. Drží na dvou západkách proti sobě. Od tý doby je to v pohodě.
Problém byl vycvaknutý čerpadlo. Když sundáš sedačku, pod pravou zadní sedačkou je otvor, pod kterým je čerpadlo s plovákem. Až budeš mít málo benzínu, zkus ho znova pořádně zacvaknout. Drží na dvou západkách proti sobě. Od tý doby je to v pohodě.
-
- Klubové ID: 1843
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak u e39, ale mě u e34 nesvítila kontrolka obložení pořád. Prostě se rozsvítila jen při brždění, potom dlouho nic, pak už svítila i při zapnutí klíčku a po ujetí pár kilometrů zhasla... Desky jsem měnil i s kotoučema a na výstražný kontakt jsem se nakonec vykašlal protože se prodával zvlášť (což jsem zjistil až po doručení zásilky ) a jen jsem to proklemoval aby to nesvítilo.
-
-