hmmm tak to te nepostesim, kabely z E36 a E39 sou jiny, tudy cesta nevede. jako jediny kloudny reseni vidim instalaci svazku z vanosovy M50, odladeni detskejch nemoci a pak se bude videt. prave proto sem doufal, ze nekdo tu cestu proklesti a ja se pakl jenom svezu, jak je ostatne mym dobrym zvykem
To je v háji,motor sem si zamluvil s tím že se jen předělá a všechno bude v pohodě sedět,jak mě kdosi poradil a teď zjištuju jednu novinku za druhou,měl sem tam strčit tu 2.5 vános a bylo by to bez problémů.
hele vzdyt uz to nekdo nahore resil, rozdily mezi vanosovym svazkem z M50 a M52, ze to zas tak zly neni. trochu me desi IMO, ale elektronice nerozumim ani za mak, radsi se nekde zeptam. no jestli to dokopes do viteznyho konce a sepises nakej manual, mas u me flasku....
Popis zapojení immo jsem dával do tématu v trojkách, jmenovalo se to nějak jako "dodělání vanosu na M50" nebo tak... Je to celkem aktuální téma, bude někde nahoře.
Menší oživení tématu plánuju zástavbu M52 2,8 místo M50 2,0 vanos. Mechanickou část už mám tak nějak vyřešenou vana, sací koš držáky z původního motoru. Motor s převodovkou 2,8 nová dvouhmota a spojka taky 2,8, táhla řazení a kardan z 2,5( kardan mám z 530i V8 délka stejná, ale jiný unašeč na diferák). Hlavní co mě zajímá je jakej je rozdíl v motorové zásuvce mezi e36 328i a e34 520i vanos to, že se musí dopojit ews vím s tím problém není e36 má navíc dva dráty ovládání klapky na výfuku, ale co ten zbytek sedí to na sebe, nebo se musí
přeházet piny v zasuvce?