Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
ANGEL EYES,E39,530D 194HP,02,touring
Mám problém,pokud zapnu parkovačky vpředu se mají rozsvítit kroužky -(ANGEL EYES),jenže mně na pravé straně místo kroužků svítí neustále směrovka - blinkr.-JAKÁ MŮŽE BÝT ZÁVADA??? nemůže to mít spojitost (třeba spol. pojistku) na NIVO,svítí mi totiž kontrolka se žl.autíčkem, a pravá strana (přední) se mi zdá níže než ostatní. 

-
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Asi ti praskla žárovka v AE. Novější BMW obrysovky nahrazují rozsvícením blinkru...marcocz78 píše:Mám problém,pokud zapnu parkovačky vpředu se mají rozsvítit kroužky -(ANGEL EYES),jenže mně na pravé straně místo kroužků svítí neustále směrovka - blinkr.-JAKÁ MŮŽE BÝT ZÁVADA??? nemůže to mít spojitost (třeba spol. pojistku) na NIVO,svítí mi totiž kontrolka se žl.autíčkem, a pravá strana (přední) se mi zdá níže než ostatní.
-
- Klubové ID: 56
newím přesně jak tvoje ale moje E39 (525 tds 1998) ho má v pravo podnárazníkem, v tom plastovém trojúhelníčku podobným jako mají E36marcocz78 píše:MÁTE PRAVDU PÁNOVÉ,BYLO MI TO POTVRZENO I SERVISNÍM TSCHNIKEM Z CARTECu. a kde můžu hledat teploměr? jako na e36 ve stejném místě! na levo na přívodu vzduchu pro brzdy!
-
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
k tomu NIVU - jestli tam mas puvodni mechy (asi mas), tak pocitej, ze maji pred sebou posledni mesice zivota. jednoho krasneho dne najdes auto lezet na prdeli a bude defacto nepojizdne.
vyrabi se pouze original, 2 ks stoji cca. 9000, vymenis je za hodku. nema cenu resit nejake praseni a vymenu zadku za klasiku tlumic+pruzina, je s tim podstatne vic srani.
taky muze byt jeste chyba v senzoru vysky podvozku - chtelo by to diagnostiku.
vyrabi se pouze original, 2 ks stoji cca. 9000, vymenis je za hodku. nema cenu resit nejake praseni a vymenu zadku za klasiku tlumic+pruzina, je s tim podstatne vic srani.
taky muze byt jeste chyba v senzoru vysky podvozku - chtelo by to diagnostiku.