Dobrý den, mám nejspíše banální problém, se kterým si nedokážu poradit.
Nejdříve zadní stěrač - zkrátka nefunguje. PC hlásí, že je otevřený kufr, ale není. A pokud je otevřený kufr, stěrač podle manuálu nefunguje. Takže by to mohlo být čidlo, víte kde se nachází a kolik stojí?
Problém s audiem. Zkoušel jsem dát do zadních blinkrů LED žárovky, které nesvítily, tak jsem je vyndal a vrátil tam původní. A pravděpodobně od té doby je mrtvý celý levý sloupec tlačítek na palubním PC (mám verzi s televizí). Nelze se dostat do rádia, do přehrávání CD, ani u televize nejde zvuk. Pojistky jsem zkontroloval, ale vypadají OK.
K tomu stěrači .. čidlo na kufr je na záklopce zámku. Prostě se někdy fajně praští s kufrem a ... voala. K tomu audiu.. blinkry s vnitřim osvětlením nemaj co dočinění. Podle mě shoda náhod. A ten mrtvej sloupek ...Zkontrolovat štekr sli neni povyjetej a jinak diagnóza no..
A ještě jedna věc, mám nějakou zmatenou navigaci. Nedokáže vůbec zjistit kde jsem. Mapy jsou z roku 2009, tak nevím.... píše to v překladu něco jako Žádné navádění k cíli není možné.
A nesmějte se, ale co to je štekr?
Baterku jsem odpojil na půl hodiny, nepomohlo to...
Problém je, že pod CD changer nevím jak se dostat... Šroubovák tam nevleze. Nebo který kontektor myslíte, že je vypadlý? Pak jsem si ještě všiml, že v kufru za poklopem pro rezervu je další jakoby poklop, který však nejde zvednou. Ale na jedné straně je utržený a je pod ním vidět nějaká krabička a dráty, copak to může být?
Ještě doplním, ten panel s displejem a ovládáním televize a hudby je v pořádku, když si vlezu do servisního menu, tak v testu tlačítek reagují všechny. Pojistka na CD Changeru je taky OK. Jaká elektronika se nachází pod deklíkem u zadních úchytů v kufru?
Zdravím chlapi! mám od včerejška uplně stejný problém-E39 2002,velká tv MK4-nejde spustit rádio,ani cd, tv jede bez zvuku,nefuguje nastavení audia.. pocitac,tv obraz atd ok. píšete,že se Vám to podarilo vyřešit. Co jste zjistili za problém? Jestli to není tajný:-) Díky moc!
kovarek píše:Zdravím chlapi! mám od včerejška uplně stejný problém-E39 2002,velká tv MK4-nejde spustit rádio,ani cd, tv jede bez zvuku,nefuguje nastavení audia.. pocitac,tv obraz atd ok. píšete,že se Vám to podarilo vyřešit. Co jste zjistili za problém? Jestli to není tajný:-) Díky moc!
Praskla ti pojistka, vzadu v kufru. Já jí tam projistotu vůbec neměl Ale přitom to rádio dřív hrálo.
Myslíš někde jak je cd changer a navi prehravac na leve straně v kufru?Zatím jsem jen klasika českou metodou zkusil kontakty na kabelaži,která se dá nahmatat rukou:-) případně je to nějaká spešl pojistka? Díky moc za odpověď.