Rada:
1. Jiné auto
2. Rozhodit motor a udělat GO

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=78902Keviiin píše:bmw je od malicka moje srdecni zalezitost...
souhlasím, to je totálka už jak to vypadá, to chtělo uvažovat už před koupí a ne teď brečet nad vzniklou situacícapri píše:ono asi celkově to auto už před nim nejspíš neproběhlo dobrejma rukama a Keviiin tomu akorat nasadil korunu no
souhlasim...řešíte hovno a ne auto..tím nechci říct že dotyčnej je hovno.Bratn píše:já být tím borcem, tak se tady na vás (nás) všechny vykašlu a už se tady neukážu, ale to bychom mohli to fórum pomalu a jistě zavřít, nadávat mu a smát se nic nevyřeší![]()
já si dokážu naprosto živě představit tu situaci, mladej kluk, první auto, je rád, že si ho koupil od nějakýho kdoví jak pochybnýho jedince v kdoví jakém stavu a prostě se něco pokazí, neví co má dělat a prostě zazmatkuje, protože se chce za každou cenu dostat domů, v případě vidiny toho, že by měl platit odtahovku ze svých posledních volných peněz dělá další chyby,
jsou tady i tací co jim nedělá problém odvařit motor jen kvůli tomu, aby ukázali před kamarádama, jak umí nechat na asfaltu trochu gumy, takže člověk, který v krizový situaci nevěděl jak dál postupovat, není až tak hrozný případ,
někdy mě tady ta morálka a škodolibost členů opravdu zaráží
a když si vemete jakoukoliv autoškolu, tak ani v jedný vám neřeknou, jak se chovat atd, je to jen instituce na to odzkoušet jedince a vrhnout ho do světa aut bez jakýkoliv přípravy a pouze se základními znalostmi o dopravě a minimálními o autech atd.
panebože..Keviiin píše:kdyby jsi někteří přečetli ze ne to auto ale celkově BMW je srdeční zal.. jinak.. prodám ho celé ... zalezi na kupci jestli tam hodí novej motor nebo na n.d. nerad se ho zbavuju... nejradsi bych pošetřil nějakou dobu a koupil do něj 3.5L a udělal z něj driftcar..