Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

PLEASE HELP! e34 2.0 150hp

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Pivson »

smutné to řádky ....

Rada:

1. Jiné auto

2. Rozhodit motor a udělat GO :-) což je samozřejmě finančně jinde, ale zase víš co pak máš :-)
Andrea
Klubové ID: 1959

#22 Příspěvek od Andrea »

Pivson píše:smutné to řádky ....

Rada:

1. Jiné auto

2. Rozhodit motor a udělat GO :-) což je samozřejmě finančně jinde, ale zase víš co pak máš :-)
ne jiné auto ale koloběžku...tam se snad nic zkazit nedá :( :roll:
bmw4ever
Klubové ID: 1774
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od bmw4ever »

Andrea píše:
Pivson píše:smutné to řádky ....

Rada:

1. Jiné auto

ne jiné auto ale koloběžku...tam se snad nic zkazit nedá :( :roll:
I takové machry známe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
capri
Klubové ID: 2068
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od capri »

myslim že takovy lidi by měli jezdtim mastnou tyčí tam se nedá nic zkazit :( chudák auto :(
Brátn Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1860
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Brátn Moderátor »

já být tím borcem, tak se tady na vás (nás) všechny vykašlu a už se tady neukážu, ale to bychom mohli to fórum pomalu a jistě zavřít, nadávat mu a smát se nic nevyřeší :roll:

já si dokážu naprosto živě představit tu situaci, mladej kluk, první auto, je rád, že si ho koupil od nějakýho kdoví jak pochybnýho jedince v kdoví jakém stavu a prostě se něco pokazí, neví co má dělat a prostě zazmatkuje, protože se chce za každou cenu dostat domů, v případě vidiny toho, že by měl platit odtahovku ze svých posledních volných peněz dělá další chyby,

jsou tady i tací co jim nedělá problém odvařit motor jen kvůli tomu, aby ukázali před kamarádama, jak umí nechat na asfaltu trochu gumy, takže člověk, který v krizový situaci nevěděl jak dál postupovat, není až tak hrozný případ,

někdy mě tady ta morálka a škodolibost členů opravdu zaráží :roll:

a když si vemete jakoukoliv autoškolu, tak ani v jedný vám neřeknou, jak se chovat atd, je to jen instituce na to odzkoušet jedince a vrhnout ho do světa aut bez jakýkoliv přípravy a pouze se základními znalostmi o dopravě a minimálními o autech atd.
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
capri
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od capri »

v autoškole bylo v technickejch otázkách napsano co dělat při přehřátí a co dělat když neni olej krom toho většina tu řekla svuj názor a někteří k tomu dali i radu
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Keviiin »

líbí se mi názor od Bratn...... presne vystihl mou situaci..toto mi probihalo v hlavě...jinak bmw je na prodej za 7000 tady na clubu..snad se jí chudince poštěstí a najde si majitele kterej by ji zrenovoval nebo udělal zavoďáka...:( premyslim jestli vubec má cenu sundat hlavu a podívat se na to :( :(
xdentist
Klubové ID: 1473
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od xdentist »

Keviiin píše:bmw je od malicka moje srdecni zalezitost...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=78902

At mi nikdo netvrdi,ze podle textu inzeratu a zde uvedeneho problemu je tohle srdecni zalezitost.... :?
capri
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od capri »

dovolim si říct že většina lidí by zastavilo kdyby zistili že se s autem děje něco atypického kor kdyby zistili že tam neni olej ani voda a auto začalo klepat jinak myslim že tohle se už nevyplati davat dohromady už jen podle fotky v inzeratu to vypada na komlpet venek podle popisu komplet vnitřek pak motor napravy prostě novy auto :(
Andrea

#30 Příspěvek od Andrea »

to není o tom jak je člověk starej, jestli to je první nebo druhý auto...znám lidi kterejm je 40 a takhle oddělali motor. tohle není žádná sranda..užila sem si s tím svý..
Keviiin: že ty jsi to předtím honil za studena?
p.s. v celku to dneska koupí leda blázen...hod to na díly...aspon něco z toho budeš mít..
capri
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od capri »

ono asi celkově to auto už před nim nejspíš neproběhlo dobrejma rukama a Keviiin tomu akorat nasadil korunu no :(
Brátn Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1860
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Brátn Moderátor »

capri píše:ono asi celkově to auto už před nim nejspíš neproběhlo dobrejma rukama a Keviiin tomu akorat nasadil korunu no :(
souhlasím, to je totálka už jak to vypadá, to chtělo uvažovat už před koupí a ne teď brečet nad vzniklou situací

a pro Keviiina: změň inzerát podle návodu, nebo ti ho smažou, když jsem se tě zastával, tak jsem předpokládal, že opravdu začneš přemýšlet a nebudeš dělat další boty v tom, že nerespektuješ pravidla tohoto fóra
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
radokrno

#33 Příspěvek od radokrno »

Bratn píše:já být tím borcem, tak se tady na vás (nás) všechny vykašlu a už se tady neukážu, ale to bychom mohli to fórum pomalu a jistě zavřít, nadávat mu a smát se nic nevyřeší :roll:

já si dokážu naprosto živě představit tu situaci, mladej kluk, první auto, je rád, že si ho koupil od nějakýho kdoví jak pochybnýho jedince v kdoví jakém stavu a prostě se něco pokazí, neví co má dělat a prostě zazmatkuje, protože se chce za každou cenu dostat domů, v případě vidiny toho, že by měl platit odtahovku ze svých posledních volných peněz dělá další chyby,

jsou tady i tací co jim nedělá problém odvařit motor jen kvůli tomu, aby ukázali před kamarádama, jak umí nechat na asfaltu trochu gumy, takže člověk, který v krizový situaci nevěděl jak dál postupovat, není až tak hrozný případ,

někdy mě tady ta morálka a škodolibost členů opravdu zaráží :roll:

a když si vemete jakoukoliv autoškolu, tak ani v jedný vám neřeknou, jak se chovat atd, je to jen instituce na to odzkoušet jedince a vrhnout ho do světa aut bez jakýkoliv přípravy a pouze se základními znalostmi o dopravě a minimálními o autech atd.
souhlasim...řešíte hovno a ne auto..tím nechci říct že dotyčnej je hovno.
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Keviiin »

kdyby jsi někteří přečetli ze ne to auto ale celkově BMW je srdeční zal.. jinak.. prodám ho celé ... zalezi na kupci jestli tam hodí novej motor nebo na n.d. nerad se ho zbavuju... nejradsi bych pošetřil nějakou dobu a koupil do něj 3.5L a udělal z něj driftcar..:)
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Keviiin »

a to jak vypadá se podívej na cenovku ;-) tak se nediv... :) bylo to auto jen do prace(majitel prede mnou)... a mě jen do školy.... ANDREA..nehonil jsem nikdy za studena akorat ten den co jsem to zavaril pri startovani jak jsem vyjizdel jsem měl brutální nervy na matku a ve vzteklosti si ted pamatuju ze jsem hnedka vyjel a nenechal ho na volnoběh.. a asi to se stalo osudovým... :)
radokrno

#36 Příspěvek od radokrno »

Keviiin píše:kdyby jsi někteří přečetli ze ne to auto ale celkově BMW je srdeční zal.. jinak.. prodám ho celé ... zalezi na kupci jestli tam hodí novej motor nebo na n.d. nerad se ho zbavuju... nejradsi bych pošetřil nějakou dobu a koupil do něj 3.5L a udělal z něj driftcar..:)
panebože..
kde ti tekl ten olej,,kouř byl černej jak uhel..?třeba neni mrtvej..
Andrea

#37 Příspěvek od Andrea »

řekla bych že spíš bílej kouř a z výfuku..:-))
3,5litr motor do toho necpi nemá to smysl!
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Keviiin »

černej kour to urcite nebyl!!! myslim ze bilej proste klasickej za šera se to nedalo poznat a olej nešel videt ze by tekl byla skoro tma... mám ze dneška fotku a ten olej se cpal asi pres hlavu..muzu zaslat kdo by poradil? na mail :)
Andrea

#39 Příspěvek od Andrea »

Keviiin píše:černej kour to urcite nebyl!!! myslim ze bilej proste klasickej za šera se to nedalo poznat a olej nešel videt ze by tekl byla skoro tma... mám ze dneška fotku a ten olej se cpal asi pres hlavu..muzu zaslat kdo by poradil? na mail :)
hod to sem...:-)
Keviiin
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Keviiin »

dala b y jsi mi prosim mail ?? kuli konvertovani fotky a jeji kvality
Odpovědět