Sundal jsem kotouče a na dvou paknách obložení už skoro vůbec nedrží - zafouká vítr a je dole.
Poraďte nějaký lepidlo. Hercules bude asi ne hovno.

Předem dík za odpověď, peníze pošlu zadem.

Strosek píše:BMWPower píše: .... Záleží co se bude lepit. ...
lepí se kov s tím obložením - to je nějaká kompozitní směs azbestu, pojiva, ruznejch dalších ekologickejch a přitom kurevsky jedovatejch sraček... myslím, že je to savej materiál - ten do sebe natáhne všechno - vodu, mastný,...
Marten píše:Strosek píše::oops: je ještě dost silný a nechce se mi kupovat nový pakny - seru na ručku - vůbec jí nepoužívám, mám automat.
Nechci rýpat, ale Parking u automatu by se neměl používat místo ruční brzdy ale zároveň s ní. Hlavně když parkuješ v prudkým kopci.
brumlae34 píše:Myslím, že než kupovat za 200,- nebo bůhvíkolik lepidlo, tak je asi lepši dát 700,- za nový pakny. A to že ručku nepoužíváš není hrdinství !!! Já nevím, že ten českej člověk musí pořád něco vymejšlet...
Strosek píše:brumlae34 píše:Myslím, že než kupovat za 200,- nebo bůhvíkolik lepidlo, tak je asi lepši dát 700,- za nový pakny. A to že ručku nepoužíváš není hrdinství !!! Já nevím, že ten českej člověk musí pořád něco vymejšlet...
Máš sice pravdu, ale já na to auto už seru. Obložení má tloušťku minimálně 3 mm - to je víc než dostatečná tloušťka. Pokud bude k dispozici nějaký lepidlo, kterým tu šlupku přilepím a bude to během několika max. minut. Tak to tak udělám. Neztratím s tím autem navíc ani minutu a nedám mu navíc ani korunu![]()
Kdo chce, ať svýmu auto koupí všechno nový. Pokud mu za to stojí.
Je potřeba, ale kupovat kvalitní věci. Je totiž možný, že ty pakny za cca 500 -700,- budou mít za měsíc používání taky odlepený obložení. Co se za to dá koupit - Ate ? A to je kvalita ? Dobře přilepený origo obložení možná splní účel líp jak Ate azbest z Polska.
Mimochodem, dříve se obložení třeba zaškrabávalo - a brzdilo to dobře - možná líp než nový. Protože ty dvě plochy byly co možná nejlépe "spasovaný".
V přilepení obložení ruční brzy nevidím žádný pochybení - pokud se použije lepidlo k tomu určený.
Jinak děkuju za vyjádření nějakýho morálního pohoršení - to mi asi tak pomůže. Je mi ze sebe na blití. A mrzí mě, že nejsem za hrdinu, když na rovince nezatahuju ruční brzdu.
Strosek píše::oops: je ještě dost silný a nechce se mi kupovat nový pakny - seru na ručku - vůbec jí nepoužívám, mám automat.
Sundal jsem kotouče a na dvou paknách obložení už skoro vůbec nedrží - zafouká vítr a je dole.
Poraďte nějaký lepidlo. Hercules bude asi ne hovno.![]()
Předem dík za odpověď, peníze pošlu zadem.