Sundal jsem kotouče a na dvou paknách obložení už skoro vůbec nedrží - zafouká vítr a je dole.
Poraďte nějaký lepidlo. Hercules bude asi ne hovno.

Předem dík za odpověď, peníze pošlu zadem.

Já teda s tímhle nemám zkušenost ale na lepení kdečeho(kde si nejsu jistej složením) používám tzv. Mamutí lepidlo. Lepí to a drží to jak sviňa ale nevím jestli to půjde někdy sundat...Strosek píše:lepí se kov s tím obložením - to je nějaká kompozitní směs azbestu, pojiva, ruznejch dalších ekologickejch a přitom kurevsky jedovatejch sraček... myslím, že je to savej materiál - ten do sebe natáhne všechno - vodu, mastný,...BMWPower píše: .... Záleží co se bude lepit. ...
Jo díky, přepálil jsem to - samozřejmě, že ji v kopci používám, ale na rovince ne - snad to není moc velká chyba.Marten píše:Nechci rýpat, ale Parking u automatu by se neměl používat místo ruční brzdy ale zároveň s ní. Hlavně když parkuješ v prudkým kopci.Strosek píše:je ještě dost silný a nechce se mi kupovat nový pakny - seru na ručku - vůbec jí nepoužívám, mám automat.
Máš sice pravdu, ale já na to auto už seru. Obložení má tloušťku minimálně 3 mm - to je víc než dostatečná tloušťka. Pokud bude k dispozici nějaký lepidlo, kterým tu šlupku přilepím a bude to během několika max. minut. Tak to tak udělám. Neztratím s tím autem navíc ani minutu a nedám mu navíc ani korunubrumlae34 píše:Myslím, že než kupovat za 200,- nebo bůhvíkolik lepidlo, tak je asi lepši dát 700,- za nový pakny. A to že ručku nepoužíváš není hrdinství !!! Já nevím, že ten českej člověk musí pořád něco vymejšlet...
zkus se někde u vás stavit do autodílny a tam by měli mít "tekutý šrouby".Určo to používaj a maj to rozdělaný.Je to dvousložkovej hnus a drží to jak kurva!Strosek píše:Máš sice pravdu, ale já na to auto už seru. Obložení má tloušťku minimálně 3 mm - to je víc než dostatečná tloušťka. Pokud bude k dispozici nějaký lepidlo, kterým tu šlupku přilepím a bude to během několika max. minut. Tak to tak udělám. Neztratím s tím autem navíc ani minutu a nedám mu navíc ani korunubrumlae34 píše:Myslím, že než kupovat za 200,- nebo bůhvíkolik lepidlo, tak je asi lepši dát 700,- za nový pakny. A to že ručku nepoužíváš není hrdinství !!! Já nevím, že ten českej člověk musí pořád něco vymejšlet...![]()
Kdo chce, ať svýmu auto koupí všechno nový. Pokud mu za to stojí.
Je potřeba, ale kupovat kvalitní věci. Je totiž možný, že ty pakny za cca 500 -700,- budou mít za měsíc používání taky odlepený obložení. Co se za to dá koupit - Ate ? A to je kvalita ? Dobře přilepený origo obložení možná splní účel líp jak Ate azbest z Polska.
Mimochodem, dříve se obložení třeba zaškrabávalo - a brzdilo to dobře - možná líp než nový. Protože ty dvě plochy byly co možná nejlépe "spasovaný".
V přilepení obložení ruční brzy nevidím žádný pochybení - pokud se použije lepidlo k tomu určený.
Jinak děkuju za vyjádření nějakýho morálního pohoršení - to mi asi tak pomůže. Je mi ze sebe na blití. A mrzí mě, že nejsem za hrdinu, když na rovince nezatahuju ruční brzdu.
Taky přispěju... kdysi sem dost sockoval a tak sem přilepil na přední brzdovou destičku odpadlou brzdící plochu epoxidem. Další rok to vydrželo a když sem je vyhazoval, stále to drželo... hlavní je to ale na 24hodin zatížit. Takže jestli to chceš mít zadaro, vem epoxidové lepidlo, pořádně ty plochy očisti, odmasti vyfoukej, hrkni tam lepidlo, dej pakny tam kde mají být a přes noc nech zatáhlou ručku, aby obložení bylo stlačeno na paknu. Nu a podle mě by to mělo nějaký ten rok držet:) Hlavně ale opatrně, ať tu paknu nepřilepíš k bubnu... já si nedávno nechal repasovat brzdový pakny - opískování + nástřik + nový obložení + přilepení = 231Kč za všechny 4:))) A to se vyplatí!!!!!!!!:)Strosek píše:je ještě dost silný a nechce se mi kupovat nový pakny - seru na ručku - vůbec jí nepoužívám, mám automat.
Sundal jsem kotouče a na dvou paknách obložení už skoro vůbec nedrží - zafouká vítr a je dole.
Poraďte nějaký lepidlo. Hercules bude asi ne hovno.![]()
Předem dík za odpověď, peníze pošlu zadem.