Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nefachá tachometr a jiné
čus,
mam E34 525TDS 105kw
1.občas mi nefachá tachometr.respektive každý ráno a chytne se tak za cca 15-20minut jízdy.
2.pak bych potřeboval aby mi někdo řekl a nebo nejlépe dal fotku kde má bejt na teploměru motoru ručička když to je zahřátý.
3.pak mi neotevře a nezavře centrál dveře spolujezdce a kufr,ale od spolujezdce i z kufru zbytek auta odekmknu i zamknu.počítám nějaký táhlo.
4.ručka mi brzdí na poslední zub,kde se to šteluje???má to ty malý pakny jako mercedes???
díky
mam E34 525TDS 105kw
1.občas mi nefachá tachometr.respektive každý ráno a chytne se tak za cca 15-20minut jízdy.
2.pak bych potřeboval aby mi někdo řekl a nebo nejlépe dal fotku kde má bejt na teploměru motoru ručička když to je zahřátý.
3.pak mi neotevře a nezavře centrál dveře spolujezdce a kufr,ale od spolujezdce i z kufru zbytek auta odekmknu i zamknu.počítám nějaký táhlo.
4.ručka mi brzdí na poslední zub,kde se to šteluje???má to ty malý pakny jako mercedes???
díky
s tou ručičkou po zahřátí motoru na provozní teplotu ,,u bmw vždy přesně uprostřed a tam se musí držet..pokud tam nedoleze ..tak je v háji termostat..
brzdy se štelujou pomocí šroubováku skrze jednu díru pro šroub kola... tou dírou najdeš ozubený kolečko který rozpína štelovací šroub a tím šroubovákem točís ... bud k sobě nebo od sebe,,podle toho jak to to tak kdo montil..mělo by to být proti sobě.ale já měl obě strany stejným směrem.
tachometr?? co ti na nom nejede..problem E-34 tds je ten že se ztrácí číslice...mě třeba po dlouhé jízdě po Dakaru 1
řidičovy dveře ..to netušim...něco odpojenýho
brzdy se štelujou pomocí šroubováku skrze jednu díru pro šroub kola... tou dírou najdeš ozubený kolečko který rozpína štelovací šroub a tím šroubovákem točís ... bud k sobě nebo od sebe,,podle toho jak to to tak kdo montil..mělo by to být proti sobě.ale já měl obě strany stejným směrem.

tachometr?? co ti na nom nejede..problem E-34 tds je ten že se ztrácí číslice...mě třeba po dlouhé jízdě po Dakaru 1

řidičovy dveře ..to netušim...něco odpojenýho

ok,mě tam ta ručička nedoleze,takže KO termostat.ale když autu dám plnej céres,tak ručička na půlku doleze,ale pak opěšt padne těsně nad modrou.
ten tacháč,no.nastartuju a jedu-ručička leží na nule a po nějaké době obživne a ukazuje rychlost.takže asi bude někde problém se snímáním nějakýho impulsu,mam dojem,že tam neni náhon,ale je elektronickej a nebo má náhon????
to štelování brzdy je na klasiku a nebo křížovej šroubovák???
ten tacháč,no.nastartuju a jedu-ručička leží na nule a po nějaké době obživne a ukazuje rychlost.takže asi bude někde problém se snímáním nějakýho impulsu,mam dojem,že tam neni náhon,ale je elektronickej a nebo má náhon????
to štelování brzdy je na klasiku a nebo křížovej šroubovák???
brzda ..sundáš kolo...skrz díru pro šroub najdeš )za pomocí baterky) ozubeně kolečkoa plochým šroubovákem ,nebo klidně lžící tim kolečkem otáčíš bud k sobě nebo od sebe,,samozřejmě ruční brzda je povolená a taky přímo pod pákou jsou matky k našponování lanka ty musíš mít taky povolený že jo ,aby jsi mohl roztahnout víc od sebe pakny a pak až to budeš mít vzadu zhruba o tři až čtyči otáčky otočený,tak ty lanka v předu zas přišponuješ tak aby ti to cvakalo maximálně na osmej zub...on ti to časem stejně povolí .. pakny nový a lanka a zajed k někomu kdo do toho trochu dělá a za hodku nemá co řešit ..