Ahoj, plánuju koupi E39tky a potřeboval bych vědět, jaké mají být spáry mezi jednotlivými plechy.
V E39tkách se moc nevyznám, přesedám z E34tky. Minulý týden jsem byl prohlédnout první, vyhlédnutý inzerát: 528i z roku 1997 za 120tis, ale zdálo se mi, že spáry mezi dveřmi, kufru jsou nějak moc velké. Vešla se tam půlka mého ukazováčku, respektive, u vertikálního těsnění mezi předními a zadními dveřmi byla ještě asi 3mm škvíra. Majitel tvrdil, že auto nebylo bourané, ale mě se to moc nezdálo, tak jsem šel od toho.
Mohl by mi prosím někdo říct nebo nafotit, jak mají být velké spáry mezi plechy ?
Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 spáry dveří, kapoty a kufru
-
- Klubové ID: 788
- Kontaktovat uživatele:
Jinak to,že třeba na dveřích jsou někdy jiný spáry,nebo nejsou perfektně dopasovaný resp.všude stejný nutně neznamená,že auto bylo nějak brutálně bouraný.Sám jsem auto už nechával na několika dílech lakovat,protože bylo poškrábaný nebo od kamínků a přitom jsem nikdy neboural!Všechno nemusí bejt nutně zbořenina a pokud je to třeba někdy jen ťukačka tj.plechařina,tak přeci není nic na tom,když je vyměněnej blatník,důležitý je,aby to bylo dobře opravený.Zásadní je,aby nebyly hnutý nosníky,vařený auto ze dvou půlek atp.,kdy pak neuděláš ani pořádně geometrii atd...Vždycky koukej hlavně na hrnce uchycení tlumičů u motoru,podběhy,u báwa jsou všechny vnitřní díly lakovaný pouze matně,takže pokud se to leskne jak psovi kulky,tak je to špatenka,koukni do rezervy,jestli to nebylo nějak hustě na zadek,pod prahy a vůbec,nejlíp,když půjdeš auto zkouknout s někým,kdo má ty káry prolezlý,min s mechošem.Lovu zdar!berkelay píše:Ahoj, plánuju koupi E39tky a potřeboval bych vědět, jaké mají být spáry mezi jednotlivými plechy.
V E39tkách se moc nevyznám, přesedám z E34tky. Minulý týden jsem byl obhlédnout první 528i z roku 1997 za 120tis, ale zdálo se mi, že spáry mezi dveřmi, kufru jsou nějak moc velké. Vešla se tam půlka mého ukazováčku, respektive, u vertikálního těsnění mezi předními a zadními dveřmi byla ještě asi 3mm škvíra. Majitel tvrdil, že auto nebylo bourané, ale mě se to moc nezdálo, tak jsem šel od toho.
Mohl by mi prosím někdo říct nebo nafotit, jak mají být velké spáry mezi plechy ?
Díky

-
- Klubové ID: 1823
tak díky moc za rady a foto ! Jinak, blbé bylo, že sám prodejce byl automechanik
, ale při zkušební jízdě jsem cítil při přejezdu malých nerovností bouchání od přední nápravy a když jsem jel zcela rovně, tak jsem měl volant otočen o pár stupňů doprava, takže jsem z toho auta měl tak celkově divný pocit a když mám divný pocit, tak to prostě nekoupím
Každopádně, měl bych vyzkoušet nějakou fajnovou e39tku, abych věděl, jak to má vlatně jet. Škoda jen, že v tomhle počasí se s nikým moc dobře neprojedu 

-
- Klubové ID: 788
- Kontaktovat uživatele:
Hele,pokud můžu radit,tak nekupuj auto z bazáče,jako můžeš natrefit na pěknej kousek,ale já osobně kupuju vždy jen od soukromých osob,bazáče vždycky na půl smrdí nějakým dovozem a různejma čachrama,prostě jim nevěřím.A dy´t se rozhlídni tady na klubu,určo něco najdeš,přeci jen je tady větší pravděpodobnost,že natrefíš na opečovavanej kousek od fandy,než v anonymním autobazáči!berkelay píše:tak díky moc za rady a foto ! Jinak, blbé bylo, že sám prodejce byl automechanik, ale při zkušební jízdě jsem cítil při přejezdu malých nerovností bouchání od přední nápravy a když jsem jel zcela rovně, tak jsem měl volant otočen o pár stupňů doprava, takže jsem z toho auta měl tak celkově divný pocit a když mám divný pocit, tak to prostě nekoupím
Každopádně, měl bych vyzkoušet nějakou fajnovou e39tku, abych věděl, jak to má vlatně jet. Škoda jen, že v tomhle počasí se s nikým moc dobře neprojedu

-
- Klubové ID: 2102
Zdar,jestli se pohybuješ i v Ústí, tak nějaká zkušební jízda není problém.Škoda jen, že dnes odjíždím a vrátím se tak za 3 týdny kolem 2.-3.2.2010. Pokud bys měl přesto zájem, tak písni SZ. Mám nebouranou E39 toura 530d r.v.2002 na kterým nic netluče.berkelay píše:tak díky moc za rady a foto ! Jinak, blbé bylo, že sám prodejce byl automechanik, ale při zkušební jízdě jsem cítil při přejezdu malých nerovností bouchání od přední nápravy a když jsem jel zcela rovně, tak jsem měl volant otočen o pár stupňů doprava, takže jsem z toho auta měl tak celkově divný pocit a když mám divný pocit, tak to prostě nekoupím