Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zámek dveří

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Rendis

#1 Příspěvek od Rendis »

e34 pravé přední dveře. Centrální zamykání klíčem.
Při zamykání zůstavají dveře otevřené. V zámku cvaká,ale nezatahuje čudlík :) díky
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Tickerow
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Tickerow »

A zamkne to ty dvere vubec? tahlo by melo byt napojene primo na zapadku dveri. Tam tezko neco samovolne vypadne. pokud to zamyka, tak me se stalo ze jsem si s tim tak dlouho hral, ze jsem to rozhazel a neslo to ani zamacknout i kdyz to zamykalo...stacilo zamknout, zamacknout a bylo to zase v pohode jinak pokud to ani nezamyka, hadal bych spatnej motorek zamykani nebo se jenom uvolnil ze sroubu a posunul a nezamkne ti jako se to stalo me...pokud ti to zamyka, zkus zamknout a zamacknout cudl jestli se to nespravi... jestli to nezamyka, tak zkus zamacknout cudl a pak teprve zamknout...vim ze se mi to tak nejak takhle zkrizilo ale pak to zase fungovalo kdyz to naskocilo tak kde to melo bejt....pokud ne asi budes muset sundat tapec a kouknout co to dela....teda nedela...
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od bmw4ever »

mě se to stalo taky, chce to nechat rozmrazit, promáznout a bude chodit jako nové. Musel jsem dát dolu tapce a vše prostříkat. co se týká toho že se to nezavře tak se občas zasekne (má velký odpor) táhlo na otevírání dvěří vnitřní kličkou.
Rendis

#4 Příspěvek od Rendis »

Auto stojí v garáži už od října. Ten čudlík nejde zamáčknout.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Tickerow
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Tickerow »

To bude mozna ten problem co jsem mel ja...zkus zamknout tyhle dvere klicem a pak ho zamacknout...a klasicky klicem odemknout...
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od bmw4ever »

Tak problém nevyřešen, mám rozebrané skoro komplet dveře, vyndaný mechanismus zamykání, motorek centrálu vyměněn. Ale přišel jsem na problém, i když tam není ani motorek ani zámek tak se vždy když to zamknu hned odemkne, a když to zamknu tak se zase nechce odemknou, prostě si to dělá co chce. neví někdo jak je to v zámcích? nějaký mikrospínač či co? Díky
Vrablik Člen Klubu
Člen Klubu

#7 Příspěvek od Vrablik Člen Klubu »

bmw4ever píše:Tak problém nevyřešen, mám rozebrané skoro komplet dveře, vyndaný mechanismus zamykání, motorek centrálu vyměněn. Ale přišel jsem na problém, i když tam není ani motorek ani zámek tak se vždy když to zamknu hned odemkne, a když to zamknu tak se zase nechce odemknou, prostě si to dělá co chce. neví někdo jak je to v zámcích? nějaký mikrospínač či co? Díky

pokud auto zamkneš a vono se samo hned odemkne, tak to dělá mikrospínač, co je na sloupku. Buď už ho máš vydřenej nebo je někde špatnej kontakt.
sqeezer

#8 Příspěvek od sqeezer »

Tím okamžitým odemknutím "hlásí" centrál chybu. Mě taky zlobí centrál v předních dveřích spolujezdce. Dělalo mi to i na předchozí E34, takže si myslím, že je to schválně. Aby se řidič v zimě nenudil :-) Protože přes léto to funguje spolehlivě.
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od bmw4ever »

tak vyřešeno, po tom co jsem se opravdu už nasral tak jsem demontoval komplet mechaniku zámků a jelikož mi tam zatýkalo oknem tak i mechaniku el. oken a vykuchal prakticky celé dvěře. Pročistil jsem komplet mechaniku okna a namazal, zároveň vyměnil těsnění ale hlavně jsem kompletně rozebral jak zámky, tak kličky a všechny podobný ho...dinky kterejch je tam tuna. problém byl nejspíš dle rad kamaráda v el. motorku centrálu který se o kousek posunul, proto si to dělalo co chtělo. teď už to funguje jak má a dokonce ještě lépe.
Rendis

#10 Příspěvek od Rendis »

bmw4ever píše:tak vyřešeno, po tom co jsem se opravdu už nasral tak jsem demontoval komplet mechaniku zámků a jelikož mi tam zatýkalo oknem tak i mechaniku el. oken a vykuchal prakticky celé dvěře. Pročistil jsem komplet mechaniku okna a namazal, zároveň vyměnil těsnění ale hlavně jsem kompletně rozebral jak zámky, tak kličky a všechny podobný ho...dinky kterejch je tam tuna. problém byl nejspíš dle rad kamaráda v el. motorku centrálu který se o kousek posunul, proto si to dělalo co chtělo. teď už to funguje jak má a dokonce ještě lépe.

nestraš.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
bmw4ever
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od bmw4ever »

už v tom mám praxi, za poslední 3 týdny 6x rozebraný dveře :lol:
Odpovědět