A zamkne to ty dvere vubec? tahlo by melo byt napojene primo na zapadku dveri. Tam tezko neco samovolne vypadne. pokud to zamyka, tak me se stalo ze jsem si s tim tak dlouho hral, ze jsem to rozhazel a neslo to ani zamacknout i kdyz to zamykalo...stacilo zamknout, zamacknout a bylo to zase v pohode jinak pokud to ani nezamyka, hadal bych spatnej motorek zamykani nebo se jenom uvolnil ze sroubu a posunul a nezamkne ti jako se to stalo me...pokud ti to zamyka, zkus zamknout a zamacknout cudl jestli se to nespravi... jestli to nezamyka, tak zkus zamacknout cudl a pak teprve zamknout...vim ze se mi to tak nejak takhle zkrizilo ale pak to zase fungovalo kdyz to naskocilo tak kde to melo bejt....pokud ne asi budes muset sundat tapec a kouknout co to dela....teda nedela...
mě se to stalo taky, chce to nechat rozmrazit, promáznout a bude chodit jako nové. Musel jsem dát dolu tapce a vše prostříkat. co se týká toho že se to nezavře tak se občas zasekne (má velký odpor) táhlo na otevírání dvěří vnitřní kličkou.
Tak problém nevyřešen, mám rozebrané skoro komplet dveře, vyndaný mechanismus zamykání, motorek centrálu vyměněn. Ale přišel jsem na problém, i když tam není ani motorek ani zámek tak se vždy když to zamknu hned odemkne, a když to zamknu tak se zase nechce odemknou, prostě si to dělá co chce. neví někdo jak je to v zámcích? nějaký mikrospínač či co? Díky
bmw4ever píše:Tak problém nevyřešen, mám rozebrané skoro komplet dveře, vyndaný mechanismus zamykání, motorek centrálu vyměněn. Ale přišel jsem na problém, i když tam není ani motorek ani zámek tak se vždy když to zamknu hned odemkne, a když to zamknu tak se zase nechce odemknou, prostě si to dělá co chce. neví někdo jak je to v zámcích? nějaký mikrospínač či co? Díky
pokud auto zamkneš a vono se samo hned odemkne, tak to dělá mikrospínač, co je na sloupku. Buď už ho máš vydřenej nebo je někde špatnej kontakt.
Tím okamžitým odemknutím "hlásí" centrál chybu. Mě taky zlobí centrál v předních dveřích spolujezdce. Dělalo mi to i na předchozí E34, takže si myslím, že je to schválně. Aby se řidič v zimě nenudil Protože přes léto to funguje spolehlivě.
tak vyřešeno, po tom co jsem se opravdu už nasral tak jsem demontoval komplet mechaniku zámků a jelikož mi tam zatýkalo oknem tak i mechaniku el. oken a vykuchal prakticky celé dvěře. Pročistil jsem komplet mechaniku okna a namazal, zároveň vyměnil těsnění ale hlavně jsem kompletně rozebral jak zámky, tak kličky a všechny podobný ho...dinky kterejch je tam tuna. problém byl nejspíš dle rad kamaráda v el. motorku centrálu který se o kousek posunul, proto si to dělalo co chtělo. teď už to funguje jak má a dokonce ještě lépe.
bmw4ever píše:tak vyřešeno, po tom co jsem se opravdu už nasral tak jsem demontoval komplet mechaniku zámků a jelikož mi tam zatýkalo oknem tak i mechaniku el. oken a vykuchal prakticky celé dvěře. Pročistil jsem komplet mechaniku okna a namazal, zároveň vyměnil těsnění ale hlavně jsem kompletně rozebral jak zámky, tak kličky a všechny podobný ho...dinky kterejch je tam tuna. problém byl nejspíš dle rad kamaráda v el. motorku centrálu který se o kousek posunul, proto si to dělalo co chtělo. teď už to funguje jak má a dokonce ještě lépe.