Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
brumlae34 píše:Mela by zhasnou sama, ale i u e34 to trvalo par stzartu nez to pustilo. Abs by taky melo po odstraneni problemu zhasnout.
Tak to nevím, kde byla chyba. Po kolika km to má zhasnout? Najel sem tak 70km, asi 4 starty a nehasla. Nakonec sem vymazal chyby na diagnostice a bylo to OK.
Jenom se ujišťuju, ještě sem se pod auto na to nedíval, svítěj mi desky, senzor opotřebení je nutný vyměnit vždycky s deskama? Upilovává se teda za jízdy spolu s deskama a mění se, nebo ten kabel jen spojuje nějakou šlusspojku v deskách, která se při postupném opotřebovávání v nich přeruší? Nebo jak ten senzor vlastně fachá?
No, já měl ty snímače obroušený, takže myslím, že výměna je nutná. A k předešlému problému. Po výměně desek a snímačů hláška na checku po několika km sama zmizí - takže vyřešeno
Čau, mě po pár KM hláška zmizela, už nevim kdy přesně, ale muselo to být hned, protože jsem to vůbec neřešil. (po výměně desek)
Jinak to čidlo jestli jsem pochopil při výměně správně je v desce a jak se deska ubrušuje přijde moment, kdy se začne ubrušovat čidlo. To je kovový a společně s kotoučem vytvoří kontakt a hláška je na světě.
Vždy je potřeba vyměnit i čidlo, protože je ubroušené a myslím že se nedostane z desky celé.
Řešení by bylo ohlídat výměnu desek a předběhnout čidlo a vyměnit desky o něco málo dřív a čidlo tak ušetřit.
Ahoj