Pomozte, prosím... prohledal jsem celý kufr, ale zesilovač stále nikde, na foru taky žádná rada.
BMW 530 d , RV 2000/6 , E39 touring, č.d. 6525
(Palubní obrazovka / TV-Zesilovač)
Jestli máš na mysli nf zesilovač, tak ten je součástí rádia. U sedanu je v LZ blatníku napříč ke směru jízdy. Předpokládám, že u toura bude taky tam. Pouze u HiFi systému je externí zesilovač.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
tak tak, jestli ho nemužeš najit tak tam prostě neni a je to zapojený na ten v rádiu (pokud nemaš top hifi nebo dsp) koukni za tapcem vedou tam reprokabely (barevne kroucene) a že ti vedou rovnou do radia tuneru (klasicky autoradio s zesakem jen bez panelu )
měl jsem auto na diagnostice v BMW a řekli mi že je vadný zesilovač, a výměna bude stát 12.000,- , tak jsem si sehnal stejný (podle nabídky z BMW servisu) za 1.500,- a chci si ho vyměnit sám.... ale v kufru není , a v BMW chtěli měnit toto : viz obr ... "http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DP81&mospid=47559&btnr=65_0261&hg=65&fg=25"
zajimave zrovna diagnostika ti o zesilovači a jeho funkci moc nepovi... ale možna ho testovali on se jim nehlasil a tak usoudili že je vadny... ale to taky bude nejspiš tim že tam ani neni
zesilovač maš současti radiotuneru.
Souhlasím s tím, že ten zesilovač tam vůbec nemusíš být. Byly jím opravdu vybaveny pouze verze tophifi a s DSP. To DSP bys poznal, vede od toho docela silnej svazek drátů, když bys šel po drátech, měl bys dojít do zesilovače. Osobně si ale myslím, že ho v autě vůbec nemáš...
Tak jste měli pravdu chlapi, zesík v autě vůbec není , i když mi v BMW tvrdili že ho proměřovali. :tutuk: A závada vyřešena ,,, Zvuk nešel kvuli zoxidovaným kontaktům... očištěno a hraje zase ok