Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Na co si dát u TDeSa pozor ????

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
tds

#181 Příspěvek od tds »

Diagnostika, odpojovat/zapojovat konektory, tím se nikam nedostaneš. diag by tě vyšla na 500, a takhle jsi zaplatil novou váhu k ničemu.teda jestli jsi nekoupil z vrakálu a není taky vadná.
ardo

#182 Příspěvek od ardo »

Vaha je nova origo z BMW a diag.nic nenapsala :wink:
PetacekBE
Kontaktovat uživatele:

#183 Příspěvek od PetacekBE »

Kámoš byl s mým TDS na diagnostice a zjistili že má vadnou váhu vzduchu a čidlo teploty motoru. To čidlo bylo jasné - žhaví za tepla a ta váha - no někdy sem tomu šlápl na zem a v podstatě se nic nedělo a při půlce plynu to zase někdy vystřelilo jak kráva střelená do prdele
dms4

#184 Příspěvek od dms4 »

Zdravim všechny příznivce BMW. Měl bych takový dotaz, zda je možné do e34 525 tds, r.v.96 dat motor z e39 525 tds r.v.96. Dík za odpovědˇ.
brumlae34

#185 Příspěvek od brumlae34 »

Motor jako takovej je stejnej, ale je tam jiny cerpadlo, vana, turbo, sani a setrvak - spojka.
radokrno

#186 Příspěvek od radokrno »

mám jeden dotaz a nevim kam bych ho šoupnul ,tak to zkusim sem..
dnes ráno ,,,3 stupně nad nulou.auto v garáží ,ale provzdušněný,nevytápěny...nezamčené auto..
sednu otočím klíčkem do první polohy a ozve se mi takový upozornění..(tink) ale nevim co to znamená,,zkusim eště jedno uto samý a zas (tink) ..je to normální ohlašování zapnutí první polohy ve spínačce ,tudíž hláška sedíš a připravuješ se ke startu...??? nebo je to nějaký upozornění na něco,, a nemělo by to dělat??

samozřejmě mi moc do karet nenahrává ani mmt všude přítomný déšt,tudíž nevim zda-li to tak má být a já mám špatný kontaktík ..někde :?: nebo to nemá být a upozornuje mne to na něco..??????????
bmwfil

#187 Příspěvek od bmwfil »

To je gong, že je tuším 3°C - upozornění kvuli námraze...
radokrno

#188 Příspěvek od radokrno »

ahaaaa je to možný poněvadž to pak neudělalo a bylo 4 stupně a 4,5 stupně nad nulou..díky ti.. :wink:
a dodatek- při tomto upozornění se automaticky ,,asi,,přepne ukazatel na BC-z ukazatele času do ukazatele stupně ,,
určitě protože já tam mám většinou hodiny abych nemusel přečumovat a pouštět volant kvůli hodinkám...a ted tam najednou jak to tinklo rozhlížím a vidím 3 stupně ...a eště je možný ,,to si ,ale nejsem jist že ta trojka bliká :P
PetacekBE
Kontaktovat uživatele:

#189 Příspěvek od PetacekBE »

Takže k tomnu občasnému nepravidelnému běhu a kolíšání otáček na volnoběh jak jsem o tom psal u mého TDS mohl špatný třetí válec - prej vůbec neměl tlaky - kua - co já to koupil za fenu auto. Čerpadlo a vstřiky prej byli ok.
troutny

#190 Příspěvek od troutny »

PetacekBE píše:Takže k tomnu občasnému nepravidelnému běhu a kolíšání otáček na volnoběh jak jsem o tom psal u mého TDS mohl špatný třetí válec - prej vůbec neměl tlaky - kua - co já to koupil za fenu auto. Čerpadlo a vstřiky prej byli ok.

To jako občas tlaky měl a občas zas né?Tak to jedině hydroštel.
PetacekBE
Kontaktovat uživatele:

#191 Příspěvek od PetacekBE »

Nevím no jako houpavý až tak moc nebyl ale prej to kámoš měřil na stolici a třetí válec má malý tlaky :(
proto to rej nechělo moc jet ... Když jsem se do toho zvuku více zaposlouchal tak to bylo slyšet jkakoby jeden válec vynechával
marek_b

#192 Příspěvek od marek_b »

ahojte, mam menší problém. Občas mi pri radení vypne motor (DDE). Podla BMW je to cerpadlo teda ten vrchný časť, ale cele čerpadlo sa mi meniť nechce. Čerpadlo je suche, štarty su bezproblemové. Da sa nejako opraviť alebo kupiť vrchny diel čerpadla?
Odpovědět