Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 ///M PAKET přední nárazník - prosím o pomoc

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Birkoff
Klubové ID: 989

#1 Příspěvek od Birkoff »

Rád bych poprosil někoho, kdo má originál M/M-packet nárazník na E39. Pořebuji detail ohledně LEVÉHO krytu mlhovky. Potřebuju ten s dírou pro chlazení alternátoru vzduchem a hodilo by se mi číslo té krytky, popř. nějaká fotka z blízka. Objednal jsem tu "vhodná pro chlazení alternátoru" a je plná jako ta pravá. Tak kdyby byl někdo ochotný.

Jedná se o 540i 12/97, ale myslím, že "chobot" k alternátoru byl vžycky na stejném místě, nebo to nafty a 6-valce měly jinak?
Tiff_needel
Klubové ID: 1908

#2 Příspěvek od Tiff_needel »

zdravím,měl jsem origo M-.paket a měl jsem u obou dvou mlhovek tunýlky,který směřovali na kotouče,jako lepší chlazeí,nevím jak ty to máš k alternárotu,o tom jsem neslyšel.Před měsícem mi do něj nacouval kamion a už jsem to tam nedával,bylo tam hromada plastů,tak to mám tedka plné-obě dvě mlhovky...,dva tunýlky mě zbyli neporušená,ale to pochybuju že to bude to co sháníš. :)
eric
Klubové ID: 788
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od eric »

Birkoff píše:Rád bych poprosil někoho, kdo má originál M/M-packet nárazník na E39. Pořebuji detail ohledně LEVÉHO krytu mlhovky. Potřebuju ten s dírou pro chlazení alternátoru vzduchem a hodilo by se mi číslo té krytky, popř. nějaká fotka z blízka. Objednal jsem tu "vhodná pro chlazení alternátoru" a je plná jako ta pravá. Tak kdyby byl někdo ochotný.

Jedná se o 540i 12/97, ale myslím, že "chobot" k alternátoru byl vžycky na stejném místě, nebo to nafty a 6-valce měly jinak?
Hele,to je zajímavý,mě kámoš objednal taky v bmw ty krytky pro chlazení altíku a taky je mám obě plný :roll:
Tiff_needel
Klubové ID: 1908

#4 Příspěvek od Tiff_needel »

eric píše:
Birkoff píše:Rád bych poprosil někoho, kdo má originál M/M-packet nárazník na E39. Pořebuji detail ohledně LEVÉHO krytu mlhovky. Potřebuju ten s dírou pro chlazení alternátoru vzduchem a hodilo by se mi číslo té krytky, popř. nějaká fotka z blízka. Objednal jsem tu "vhodná pro chlazení alternátoru" a je plná jako ta pravá. Tak kdyby byl někdo ochotný.

Hele,to je zajímavý,mě kámoš objednal taky v bmw ty krytky pro chlazení altíku a taky je mám obě plný :roll:
jen ti nerozumím,na co chlazení alternátoru??...přitom v tom vedení tunelu jsem měl kupa hlinikovejch výplní aby to vedlo lépe vzduch a tedka tam nedali nic prasata,no nic...hele ale mě to vedlo k brzdám..ne k nákýmu alternátoru... :D
Birkoff

#5 Příspěvek od Birkoff »

Malinko to doplním: Mám M-packet mřížku = s otvorama na náfuky k brzdám. M5 v těch místech mají jen plast (je tu u krajů "úsměvu" směrem ven). Pravá mlhovka má být plná a levá by měla být k altíku s dírou. To vedení vzduchu k altíku je ještě více ke kraji než ty náfuky k brzdám. Alespoň u mě. I v BMW v tom mají totální chaos.

@ Tiff: Jakou máš motorizaci ? Zkus kouknout na čísla dílů těch hliníkovejch věcí, možná ti od nich pomůžu.
Regis

#6 Příspěvek od Regis »

Hele, nedoslo tady nahodou ke zmateni pojmu? Mam dojem, ze jsou tri narazniky: normalni, m-packetovej a m-kovej, kterej se daval k m-packetu v poslednim roce vyroby. A nebo je normalni, FL-normlani a M/M-packetovej?

Kazdopadne tusim ze Birkoff ma tenhle, ze? (+ jina mrizka v prostred?)
Obrázek
Birkoff

#7 Příspěvek od Birkoff »

Ano tenhle s jinou tou mřížkou. Místo plastu je tam taky "síťka" a za ní jsou náfuky k brzdám.
eric
Klubové ID: 788
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od eric »

Zajímalo by mně,kde se daj sehnat tyhlety krytky do mlhovek,vypadají,že mají průduchy zase na obou stranách a každopádně jsou hezčí,než ty normální!!!

Obrázek
coWon

#9 Příspěvek od coWon »

ja som tam vyvrtal 13ky diery z vrtakom a hotovo, moze si vzduch prudit :wink:
Holin
Klubové ID: 756

#10 Příspěvek od Holin »

Zdar Birkoffe!

Toto by měl být M-paketový rámeček na mlhovku pro chlazení altíku..

Foto zde: http://holin.rajce.net/ramecek-mlhovka-altik/

Pokud bys měl o rámeček zájem, tak dej vědět..

H.
doctorpepe

#11 Příspěvek od doctorpepe »

nevíte někdo kde se daj koupit mlhovky do tohohle nárazníku, kromě origo BMW?

něco sem našel v kelly ale přijde mi že jsou jiný

a ještě tu prostřední mřížku někdo věděl nebo měl.

nemusí to bejt nový

díky za odpovědi
Birkoff

#12 Příspěvek od Birkoff »

Holine díky moc, je to přesně on a už jsem to vyřešil. Vyskytl se však další problém a to s náfukem pro chlazení altíku. Čekám na ten další plast (do díry mezi rámeček a nárazník), ale zdá se mi že to nesedí - ta trubka vychází za nárazníkem a ne proti té díře. Navíc V8 motory a I6 mtory to mají každý jinak, jak díly tak řešení.

Takže otázka: Je tu někdo, kdo má originál M-packet na předliftové E39 s V8 motorem, co má vzduchem chlazenej altík?

PS: Doufám že pořád jezdíš v pohodě. :D
Odpovědět