Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 ///M PAKET přední nárazník - prosím o pomoc
-
- Klubové ID: 989
Rád bych poprosil někoho, kdo má originál M/M-packet nárazník na E39. Pořebuji detail ohledně LEVÉHO krytu mlhovky. Potřebuju ten s dírou pro chlazení alternátoru vzduchem a hodilo by se mi číslo té krytky, popř. nějaká fotka z blízka. Objednal jsem tu "vhodná pro chlazení alternátoru" a je plná jako ta pravá. Tak kdyby byl někdo ochotný.
Jedná se o 540i 12/97, ale myslím, že "chobot" k alternátoru byl vžycky na stejném místě, nebo to nafty a 6-valce měly jinak?
Jedná se o 540i 12/97, ale myslím, že "chobot" k alternátoru byl vžycky na stejném místě, nebo to nafty a 6-valce měly jinak?
-
- Klubové ID: 1908
zdravím,měl jsem origo M-.paket a měl jsem u obou dvou mlhovek tunýlky,který směřovali na kotouče,jako lepší chlazeí,nevím jak ty to máš k alternárotu,o tom jsem neslyšel.Před měsícem mi do něj nacouval kamion a už jsem to tam nedával,bylo tam hromada plastů,tak to mám tedka plné-obě dvě mlhovky...,dva tunýlky mě zbyli neporušená,ale to pochybuju že to bude to co sháníš. 

-
- Klubové ID: 788
- Kontaktovat uživatele:
Hele,to je zajímavý,mě kámoš objednal taky v bmw ty krytky pro chlazení altíku a taky je mám obě plnýBirkoff píše:Rád bych poprosil někoho, kdo má originál M/M-packet nárazník na E39. Pořebuji detail ohledně LEVÉHO krytu mlhovky. Potřebuju ten s dírou pro chlazení alternátoru vzduchem a hodilo by se mi číslo té krytky, popř. nějaká fotka z blízka. Objednal jsem tu "vhodná pro chlazení alternátoru" a je plná jako ta pravá. Tak kdyby byl někdo ochotný.

-
- Klubové ID: 1908
jen ti nerozumím,na co chlazení alternátoru??...přitom v tom vedení tunelu jsem měl kupa hlinikovejch výplní aby to vedlo lépe vzduch a tedka tam nedali nic prasata,no nic...hele ale mě to vedlo k brzdám..ne k nákýmu alternátoru...eric píše:Hele,to je zajímavý,mě kámoš objednal taky v bmw ty krytky pro chlazení altíku a taky je mám obě plnýBirkoff píše:Rád bych poprosil někoho, kdo má originál M/M-packet nárazník na E39. Pořebuji detail ohledně LEVÉHO krytu mlhovky. Potřebuju ten s dírou pro chlazení alternátoru vzduchem a hodilo by se mi číslo té krytky, popř. nějaká fotka z blízka. Objednal jsem tu "vhodná pro chlazení alternátoru" a je plná jako ta pravá. Tak kdyby byl někdo ochotný.

-
Malinko to doplním: Mám M-packet mřížku = s otvorama na náfuky k brzdám. M5 v těch místech mají jen plast (je tu u krajů "úsměvu" směrem ven). Pravá mlhovka má být plná a levá by měla být k altíku s dírou. To vedení vzduchu k altíku je ještě více ke kraji než ty náfuky k brzdám. Alespoň u mě. I v BMW v tom mají totální chaos.
@ Tiff: Jakou máš motorizaci ? Zkus kouknout na čísla dílů těch hliníkovejch věcí, možná ti od nich pomůžu.
@ Tiff: Jakou máš motorizaci ? Zkus kouknout na čísla dílů těch hliníkovejch věcí, možná ti od nich pomůžu.
-
- Klubové ID: 756
Zdar Birkoffe!
Toto by měl být M-paketový rámeček na mlhovku pro chlazení altíku..
Foto zde: http://holin.rajce.net/ramecek-mlhovka-altik/
Pokud bys měl o rámeček zájem, tak dej vědět..
H.
Toto by měl být M-paketový rámeček na mlhovku pro chlazení altíku..
Foto zde: http://holin.rajce.net/ramecek-mlhovka-altik/
Pokud bys měl o rámeček zájem, tak dej vědět..
H.
-
-
Holine díky moc, je to přesně on a už jsem to vyřešil. Vyskytl se však další problém a to s náfukem pro chlazení altíku. Čekám na ten další plast (do díry mezi rámeček a nárazník), ale zdá se mi že to nesedí - ta trubka vychází za nárazníkem a ne proti té díře. Navíc V8 motory a I6 mtory to mají každý jinak, jak díly tak řešení.
Takže otázka: Je tu někdo, kdo má originál M-packet na předliftové E39 s V8 motorem, co má vzduchem chlazenej altík?
PS: Doufám že pořád jezdíš v pohodě.
Takže otázka: Je tu někdo, kdo má originál M-packet na předliftové E39 s V8 motorem, co má vzduchem chlazenej altík?
PS: Doufám že pořád jezdíš v pohodě.