Jo. Je to normální. Zelené ledky budou mizet jedna za druhou a až to bude akutní, tak ti budou svítit červené.. Jinak u e-39 nikdo nemusí být dráteník, resetuje se to přes tlačítka na levé páčce (na BC).. Viz návod "mazání kontrolek oil service"
Jo to je mi jsný,ale jse o to že pokud si dobře pamatuji,tak u e36 se mi při zapnutí klíčku alespoň rozsvítil oil service a pak zhasl,ale tady se rozsvítí jen ty leky a nic jiného.A mám předface,takže musím dráteníkovat:)
Take mam pred FL E39, a kamarad, co mi menil olej na to ma origo BMW udelatko, ktere jen pripojis na konektor , blikne ledka na udelatku, a mas vynulovano...
Hrabat se dratama v konektoru bych mel trochu strach, sahnes vedle a neco odpalis...
Nesmíš prostě sahat vedle,U mladý taky když sáhneš vedle,tak.......no dobře možná se jí to bude líbit,ale to je blbej příklad,prostě musíš dávat pozor a podle mě to udělátko bude pracovat na stejným principu i když vim prd.
To udělátko má konektor a několik "časovacích" obvodů uvnitř (možná je tam nějakej PIC s kódem). Podle toho které tlačítko zmáčkneš, tak se to chová a udělá přesně tu sekvenci aby to smazalo to co potřebuješ.