Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 problem
Asi to budou čidla, diagnostika řekne. Pozor, pokud to napíše špatné čidlo, pro začátek rozebrat a vyčistit konektor, jak psal alpineman. Všechno ostatní (kompresor, ř.j.) je pod rezervou a v mezipřepážce mezi rezervou a baterkou. Většinou to neodchází, v rozporu s tím, že mi po telefonu v Autecu hned zdiagnostikovali, že to bude určitě kompresor...
Pokud to bude čidlo, připrav si něco přes 2k korunek v origu za jedno. Náhradu ani nehledej, neexistuje...
Hlavně se potom musí NIVO znovu "usadit" na správnou výšku = další love. Zatím nevím kolik, ještě jsem do tohoto levelu nedorazil...

Pokud to bude čidlo, připrav si něco přes 2k korunek v origu za jedno. Náhradu ani nehledej, neexistuje...

Hlavně se potom musí NIVO znovu "usadit" na správnou výšku = další love. Zatím nevím kolik, ještě jsem do tohoto levelu nedorazil...

.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
No, Tvoje slova byla, že to jsou měchy...
Což, pokud to neklečí, je vyloučeno.
A nebude to sedět našikmo, protože pokud jeden měch prdne, elektronika skoro okamžitě vypustí i druhý měch.
Já jezdím už měsíc s nefunkčním levým čidlem, NIVO jakž takž funguje, jakože drží zhruba výšku každé strany, ale jsou tam viditelné rozdíly ve výšce. Ale funguje to.
Což, pokud to neklečí, je vyloučeno.
A nebude to sedět našikmo, protože pokud jeden měch prdne, elektronika skoro okamžitě vypustí i druhý měch.
Já jezdím už měsíc s nefunkčním levým čidlem, NIVO jakž takž funguje, jakože drží zhruba výšku každé strany, ale jsou tam viditelné rozdíly ve výšce. Ale funguje to.
.
.
.
-
- Kontaktovat uživatele:
Praskl, dokonce se to nejdriv snazilo dofukovat, coz se ze zacatku jeste darilo, ale slysel jsem, jak syci, kdyz z nej utikal vzduch. A sedala si jenom prava strana, leva byla porad nahore. Uz je mam vymenene a ted je to ok.
Jinak mas samozrejme pravdu, kdyz nema dole ani jednu zadni stranu auta, tak ma mechy zatim ok
Jinak mas samozrejme pravdu, kdyz nema dole ani jednu zadni stranu auta, tak ma mechy zatim ok